Mairek Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Mám několik měsíců nainstalované automat. zapínání světel při startu motoru a před několika dny jsem si všiml, že mi nesvítí jedno z předních potkávacích světel. Dálkové svítí, parkovačky taky, žárovka je v pořádku a tak se chci zeptat, jestli se to někomu už taky stalo - jestli to třeba může být porucha toho automatického zapínání světel - někde v těch drátech? Prostě zkouším, jestli se s tím už někdo potkal. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Mám několik měsíců nainstalované automat. zapínání světel při startu motoru a před několika dny jsem si všiml, že mi nesvítí jedno z předních potkávacích světel. Dálkové svítí, parkovačky taky, žárovka je v pořádku a tak se chci zeptat, jestli se to někomu už taky stalo - jestli to třeba může být porucha toho automatického zapínání světel - někde v těch drátech? Prostě zkouším, jestli se s tím už někdo potkal. Díky Koukal jsi na pojistky? na kazdou zarovku je pojistka a to tak ze na potkavaci i na dalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Koukal jsi na pojistky? na kazdou zarovku je pojistka a to tak ze na potkavaci i na dalku Tak už vím, čím to bylo. Žárovku jsem zkoušel vyměnit za jinou a ta taky nesvítila. Problém byl v tom, že jsem si myslel, že žárovka musí mít prasklé vlákno, aby byla nefunkční a ono ejhle, může být nefunkční i když je vlákno neporušené. Elektrikář říkal, že je to vlákno špatné a poznal to letmým pohledem, což já netušil. Navíc i druhá žárovka ta záložní byla taky starší, takže nesvítila, takže vše je teď ok. Nová sada žárovek to vyřešila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.