Přejít na obsah

Porucha světel

Mairek

Doporučené příspěvky

Mám několik měsíců nainstalované automat. zapínání světel při startu motoru a před několika dny jsem si všiml, že mi nesvítí jedno z předních potkávacích světel. Dálkové svítí, parkovačky taky, žárovka je v pořádku a tak se chci zeptat, jestli se to někomu už taky stalo - jestli to třeba může být porucha toho automatického zapínání světel - někde v těch drátech? Prostě zkouším, jestli se s tím už někdo potkal. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Mám několik měsíců nainstalované automat. zapínání světel při startu motoru a před několika dny jsem si všiml, že mi nesvítí jedno z předních potkávacích světel. Dálkové svítí, parkovačky taky, žárovka je v pořádku a tak se chci zeptat, jestli se to někomu už taky stalo - jestli to třeba může být porucha toho automatického zapínání světel - někde v těch drátech? Prostě zkouším, jestli se s tím už někdo potkal. Díky

Koukal jsi na pojistky? na kazdou zarovku je pojistka a to tak ze na potkavaci i na dalku :)

Odkaz ke komentáři

Koukal jsi na pojistky? na kazdou zarovku je pojistka a to tak ze na potkavaci i na dalku :)

Tak už vím, čím to bylo. Žárovku jsem zkoušel vyměnit za jinou a ta taky nesvítila. Problém byl v tom, že jsem si myslel, že žárovka musí mít prasklé vlákno, aby byla nefunkční a ono ejhle, může být nefunkční i když je vlákno neporušené. Elektrikář říkal, že je to vlákno špatné a poznal to letmým pohledem, což já netušil. Navíc i druhá žárovka ta záložní byla taky starší, takže nesvítila, takže vše je teď ok. Nová sada žárovek to vyřešila... :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...