Přejít na obsah

Přestalo fungovat otvírání dveří zavazadlového prostoru

kulhis

Doporučené příspěvky

Nemůžu otevřít kufr, pouze pomocí manuálního ovládání u řidiče.Mám combi fabii a ještě nedávno bylo vše v pořádku...dalo se to otevřít jak centrálním zamykáním, nebo přidržením tlačítka kufru na dálkovém ovládáním(origo škoda)...Měřil jsem napětí do motorku otvírání a v době signálu je tam max.0,020V!!!Nemáte s tímto problémem někdo zkušenost?Předem moc děkuji za radu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co takhle kouknout,zdali Ti funguje rozsvěcování stropního světla po otevření dveří řidiče?Pokud to nebude fungovat,tak Ti bude zákonitě blbnout i otvírání kufru spínačem na 5tých dveřích.Pokud tomu tak je,nezbyde Ti nic jiného,než vyměnit zámek ve dveřích řidiče.

Odkaz ke komentáři

ok,

daj dolu kryt nad nohami vodiča, a na BSG nájdi konektor XP1 (rada konektorov na pravo)

Na konektore XP1 nájdi PIN 6 a odmeraj napätie - musí byť min 12V, ak nie, poistka nie je OK alebo vedenie k nej

Potom pripoj merací hrot na PIN 5 a s pomocou niekoho daj stlačiť tlačítko. ak po stlačení tlačítka uvidíš impulz na meráku, BSG je ok a vedenie je vadné od nej do motorku.

Potom skontroluj ešte spínač na kufri. Na BSG nájdi konektor XS5, merák prepni na kontrolu vodivostii pípaním a pripoj hrot na PIN 6 a druhý hrot na kostru vozidla.

Pri správnej funkcii tlačítka, pípne merák po stlačení.

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

líbí se mi, že každý se na to koukne a už nenapíše co s tím měl, aby to pomohlo ostatním. Dnes jsem vyměnil mikrospínač řidiče, nešel, teď jdou všechny a i zvuková odezva světel jde. Jen ten zámek 5 vrat ne a ne. V zámku je vše ok, jen jsem nenaměřil proud k zámku... Jak to tedy je? má tam jít? otvírání jsem mačkal

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...