MichalF Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky jsem si říkal, že už dnes přezuji, ale ve středu má fakt sněžit, 800 m a výš, tak to ještě asi týden počká. není opravdu kam chvátat. Jedes na Snezku jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jedes na Snezku jo ? Uz je ti snad dost na to, aby jsi vedel, ze tudy cesta nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ja jeste radsi ne - zimaky dojezdim a pristi zima nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já po 2x včera a už doufám naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jedes na Snezku jo ? Na Sněžku se sice nechystám, ale ta naše Šumava taky umí pozlobit s počasím a zimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak dnes je to přesně měsíc co jezdím na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 V pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 A zase zpátky na zimní !!! http://www.novinky.cz/clanek/136976-na-sil...eorologove.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 A zase zpátky na zimní !!! http://www.novinky.cz/clanek/136976-na-sil...eorologove.html Tak si je uzij : Středa (9. 4. 2008) 5/1 - 13/17 °C zataženo dešťové přeháňky Čtvrtek (10. 4. 2008) 6/2 - 13/17 °C oblačno dešťové přeháňky Pátek (11. 4. 2008) 6/2 - 13/17 °C oblačno dešťové přeháňky Sobota (12. 4. 2008) 7/3 - 12/16 °C oblačno dešťové přeháňky Neděle (13. 4. 2008) 7/3 - 13/17 °C oblačno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já předpovědi počasí nevěřím, protože u nás je to vždycky (asi tak na 99%) jinak. A sních v okolí Brna ? Spíš nic než moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 A zase zpátky na zimní !!! http://www.novinky.cz/clanek/136976-na-sil...eorologove.html no nevím, Turnov, Železný Brod, jsem se odtamtud vrátil do HK a nevidím důvod, prostě prší a je pět stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 no nevím, Turnov, Železný Brod, jsem se odtamtud vrátil do HK a nevidím důvod, prostě prší a je pět stupňů. Jojo lidi z toho delaj drama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já to včera umyl navoskoval a dal letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já chtěl dneska na 17" a zase tu padá sníh a déšť Víkend to snad jistí!! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tady si můžete zahlasovat v anketě: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Mate-prezuto.htm A já jsem spokojen, , možná někde na moravě se ještě zimní budou hodit. Ale tady u práglu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tady si můžete zahlasovat v anketě: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Mate-prezuto.htmA já jsem spokojen, , možná někde na moravě se ještě zimní budou hodit. Ale tady u práglu ne. Sem říkal že rosničkářům a jejich předpovědím nevěřím. Po ránu sice kosa, ale teď už nádherně svítí oskar !!! Nebejt zpráv v televizi tak pomale ani nevím jak sních vypadá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Včera, při té sněhové smršti jsu jel do Tábora.. Nad Voticemi na kopci a v horní části nově dostavěné dálnice D3 leželo 5 cm sněhu.. Takže: vzhledem k tomu, že potřebuji odjezdit zimní pneu jsu ještě nepřezul, ale povím Vám: Ti, co už přezuli na letní byli v příkopech. Takové jsu včera viděl 3 (!) Editováno: 8. Duben 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 kdo si pocka ten se docka, nevystavim svoje 18ky rannimu mraziku bydlim sice v praze, ale rano v sobotu jezdim poravidelne do bolky a tam na ceste pada teplota rano na 4 stupne... navic i praze 8 nahore v troji mame rano dost kosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 kdo si pocka ten se docka, nevystavim svoje 18ky rannimu mrazikubydlim sice v praze, ale rano v sobotu jezdim poravidelne do bolky a tam na ceste pada teplota rano na 4 stupne... navic i praze 8 nahore v troji mame rano dost kosu Tož to tady na protějším kopci (Suchdol) taky ráno kosa , ale nějaký 4° mě nezabijí. A už ty zimáky moc hučely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ... už ty zimáky moc hučely. Málo zesílený music !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak už jsou tam 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No já taky dneska RONAL + Bridgestone , to sem se ale plácl přes kapsu : ventilky 200,- , šrouby 600,- , středové kroužky 1000,- a přezutí a nasazení 600,- . A to ještě musím koupit bezpečnostní šrouby , na ty už mi nezbylo sakra ! RONAL 15 v Německu za 215 ,- Euro a Bridžky za 4800,- všechny. Tak a je po penězách ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin. Editováno: 25. Duben 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin. No já už nepřehazuju, páč to bylo hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.