Přejít na obsah

Kdo už přezul na letní?

prtko5

Doporučené příspěvky

Tak si je uzij :

Středa (9. 4. 2008)

5/1 - 13/17 °C

zataženo dešťové přeháňky

Čtvrtek (10. 4. 2008)

6/2 - 13/17 °C

oblačno dešťové přeháňky

Pátek (11. 4. 2008)

6/2 - 13/17 °C

oblačno dešťové přeháňky

Sobota (12. 4. 2008)

7/3 - 12/16 °C

oblačno dešťové přeháňky

Neděle (13. 4. 2008)

7/3 - 13/17 °C

oblačno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady si můžete zahlasovat v anketě: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Mate-prezuto.htm

A já jsem spokojen, , možná někde na moravě se ještě zimní budou hodit. Ale tady u práglu ne.

Sem říkal že rosničkářům a jejich předpovědím nevěřím. Po ránu sice kosa, ale teď už nádherně svítí oskar !!! Nebejt zpráv v televizi tak pomale ani nevím jak sních vypadá !!!

Odkaz ke komentáři

Včera, při té sněhové smršti jsu jel do Tábora..

Nad Voticemi na kopci a v horní části nově dostavěné dálnice D3 leželo 5 cm sněhu.. :prc:

Takže: vzhledem k tomu, že potřebuji odjezdit zimní pneu jsu ještě nepřezul, ale povím Vám:

Ti, co už přezuli na letní byli v příkopech. Takové jsu včera viděl 3 (!) lol

Editováno: , autor: Petr
Odkaz ke komentáři

kdo si pocka ten se docka, nevystavim svoje 18ky rannimu mraziku

bydlim sice v praze, ale rano v sobotu jezdim poravidelne do bolky a tam na ceste pada teplota rano na 4 stupne... :) navic i praze 8 nahore v troji mame rano dost kosu

Tož to tady na protějším kopci (Suchdol) taky ráno kosa :) , ale nějaký 4° mě nezabijí. A už ty zimáky moc hučely. :)

Odkaz ke komentáři

No já taky dneska RONAL + Bridgestone , to sem se ale plácl přes kapsu : ventilky 200,- , šrouby 600,- , středové kroužky 1000,- a přezutí a nasazení 600,- . A to ještě musím koupit bezpečnostní šrouby , na ty už mi nezbylo sakra ! RONAL 15 v Německu za 215 ,- Euro a Bridžky za 4800,- všechny. Tak a je po penězách !

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin.

No já už nepřehazuju, páč to bylo hrozný.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...