PGTrebeach Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Zdravím, nedávno jsem tak brouzdal po netu a natrefil jsem na e-shopy, kde nabízejí podsvícené řadící páky, resp. číselnou řadu převodových stupňů. Koupili jste už někdo něco takového, nebo jste si to předělali? Pokud ano, nebo máte nějaké nápady jak toto udělat, můžete sem šoupnout fotky, návody triky? Uvítám i odkazy na e-shopy, kde se na tyto věci soustředí. Zatím jsem našel akorát se zeleným podsvícením, ale mé srdce touží po červené. Za příspěvky děkuji. Ještě přidám pár odkazů co jsem našel: http://www.sportovniautodoplnky.cz/hlavice...dsviceni-6-led/ http://www.sportovniautodoplnky.cz/koncovk...r-blue-cervena/ http://www.milotec.net/radici-paky/ http://www.v3tuning.cz/info/Rukojet-radici...elene-pod-5587/ Spíš bys si představoval předělání klasiky RS řadící páky, z těch odkazů se mi nelíbí ani jedna Editováno: 27. Únor 2008, autor: PGTrebeach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) To se mi nelíbí. Je pěkné, když je v autě pěkně osvícená přístrojovka a ovladače, ale že by mi musela v autě svítit i šaltpáka, to fakt ne Zavání to tuzingem. Editováno: 27. Únor 2008, autor: Octavianus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To se mi nelíbí. Je pěkné, když je v autě pěkně osvícená přístrojovka a ovladače, ale že by mi musela v autě svítit i šaltpáka, to fakt ne Zavání to tuzingem. Proti gustu žádnej diškutát Mě osobně se v těch e-shopech to nabízené zboží taky nelíbí, spíš bych to pořešil nějakým předěláním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jako nápad to není špatné, ale ty nabídky v e-shopech jsou hrozné. Chce to něco decentního. Aby to vypadlo jako origo s osvětleným Háčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jako nápad to není špatné, ale ty nabídky v e-shopech jsou hrozné. Chce to něco decentního. Aby to vypadlo jako origo s osvětleným Háčkem. No zkusím nastínit alespoň malinko mou představu a to (viz obrázek): Myslím si, že by to nemuselo vypadat špatně, takhle je v "nereálu" asi nic moc, ale myslím si, že real by mohl být daleko lepší. Třeba možno prokombinovat barevne kombinace (Háčko červené, a čísla červeně.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ... ufff, s těma kombinacema jsem se do toho pěkně zamotal, ale víte jak to myslím, prostě naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tuzing :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jeden čas to měl MILOTEC, nevím jestli to ještě má?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz von odry Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tuzing??? proc Tuzing?? napriklad v BMW to byla priplatkova vybava uz v 80tych letech, myslim ze je to pekné (ne ty z toho webu, ale decentni hacko by bylo good) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 taky myslim ze kdyz to bude vkusny tak to neni zadnej tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Něco jsem našel tady http://www.skoda-tuning.cz/?goto=katalog&kat=5 Přikládám obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Něco jsem našel tady http://www.skoda-tuning.cz/?goto=katalog&kat=5Přikládám obrázek No to je ten MILOTEC!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No to je ten MILOTEC!! Aha to jsem nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No to je ten MILOTEC!! Cau, super ... zatím asi nejlepsi co jsem videl, jen jsem tam nenasel s cervenym podsvicenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Supik to ma dobre reseny - na sajtrpaku sviti 2 cervene diody z osvetleni interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Supik to ma dobre reseny - na sajtrpaku sviti 2 cervene diody z osvetleni interieru Myslím že byly prosvětlený od Milotecu jak červeně tak zeleně! Ale ten Sup dobrý!!! Editováno: 17. Březen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 osvětlené šajtry ted nabízí na http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=55488 NALIM a dokonce i různě podsvíceny ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Brácha má v Saxu od Milotecu s modrým podsvícením tu co je tady na obrázkách a nevypadá to špatně. Já budu dávat stejnou, akorát ji stříknu do černý a bude s červeným podsvícením jako mám zbytek palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Supik to ma dobre reseny - na sajtrpaku sviti 2 cervene diody z osvetleni interieru Tak to mi zatím přijde asi jo nej řešení :-) protože ty nabídky mě zatím moc neoslovily. To osvětlení je dodělávaný, nebo je to kupovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Brácha má v Saxu od Milotecu s modrým podsvícením tu co je tady na obrázkách a nevypadá to špatně. Já budu dávat stejnou, akorát ji stříknu do černý a bude s červeným podsvícením jako mám zbytek palubky. Tak pak hoď fotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Tak to mi zatím přijde asi jo nej řešení :-) protože ty nabídky mě zatím moc neoslovily. To osvětlení je dodělávaný, nebo je to kupovaný? Normalne ty diod. lampicka u Supika ma - to je to nej a original reseni co sezenes - hodne lidi tu svitililnu ze Supa schaneji prave taky pro toto. Ja ji chci taky Editováno: 22. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Normalne ty diod. lampicka u Supika ma - to je to nej a original reseni co sezenes - hodne lidi tu svitililnu ze Supa schaneji prave taky pro toto.Ja ji chci taky Tak to už nejseš sám a přidávám se do zájemců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekete Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) http://www.podsvicene-paky.cz/ Editováno: 14. Září 2011, autor: rekete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro66 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Ta lampa ze superba potrebuje nejaky zasah do elektriky aby ledky svitili?Je treba neco na Okte upravit aby to tam slo?Co treba naklon a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Jen dotáhnout jeden drát na podsvit a předělat konektor na tu lampičku (nebo udělat redukci ze starýho na novej) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.