armanny Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002 Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace. Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení. Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 taky mně to štvalo, přemýšlel jsem stejně o napájení z popelníku, ale nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil prodlužovací kablík na napájení navigace, a teďka už není to napájení tak našponované, ale pěkně položené na panelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) nikdo nic? To asi nebude problém. Sežeň někde tu zásuvku a natáhni do popelníku tohle je ten kablík co vede k zásuvce Editováno: 27. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A nebo si můžeš vytáhnut novou zásuvku od pojistek a dát si jí pod volant. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38297 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 a co sehnat popelník se zapalovačem a dotáhnout to tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelpv Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace. Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení. Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky Já jsem to vyřešil tak, že jsem si udělal novou zásuvku u spolujezdce u noh a ten kabel potom vůbec nezavazí. Krásně kopíruje přístrojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Editováno: 29. Únor 2008, autor: armanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Původní / první tsunami palubka má zapalovač v popelníku, od kapličky /černého vrchu je zapalovač mezi sedačkami! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelpv Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka. Zítra to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelpv Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka. Zítra to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelpv Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.