Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam Fabiu vybava Komfort chcem dorobit central na DO central je original.Da sa to bez dakej komplikovanej montazi?Co to :horse: stoji a kde sa to da kupit?Alebo co by stalo origo DO v znackovom servise vie niekto?

Ahoj

Vloženo

sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice

- komfortka sejen prehodi

- nakoduji se ovladace

- vymeni zamky

vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti

vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same

Vloženo
sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice

- komfortka sejen prehodi

- nakoduji se ovladace

- vymeni zamky

vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti

vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same

A naco menit zamky kluce mam centralne je funkcne len to potrebujem aby to slo na DO mozes my to vysvetlit dakujem

Vloženo
Nebo sehnat vystřelovák s nevyřezanou planžetou. To je pak ještě jednodušší. Ale hůř se shání než celá sada klíče+zámky.

Nestacilo by len napojit DO neorigo zriadiackou da sa kupit do 1000 sk

Vloženo

Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. :palec2: Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, kol9 tak jsem si radši koupil ty origo.

Vloženo
Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. :palec2: Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, kol9 tak jsem si radši koupil ty origo.

Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat.

Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte.

Vloženo
Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat.

Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte.

Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne . ;)

Vloženo
Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne . ;)

A kde si to kupoval co vsetko k tomu mas co to stalo aj s nacipovanim kluce mas vystrelovaky alebo klasika?

Vloženo

no to me hlava nebere, tech 800kc je za jeden klic? no to pak nechapu nad cim se uvazuje :) za vybrouseni drazky si berou tak kolem 2-400kč no a x2 a jsme na cene 2-2,5k .. a jeste me to bude stat spoustu casu nekam behat.. zamky jsou vymeneny za 30 minut (pro toho kdo to nedelal)

Vloženo

Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici ;) komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo... ;)

Vloženo
Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici ;) komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo... ;)

teď máme prázdniny - takže rodina, koncem příštího týdne, anebo zítra jsem v Praze

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...