Davon Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak a je po pulnoci všude tma všici spí Já celí v černým vyrážím ven. Jen jsem se zapoměl zeptat bude mi tam navi vůbec pasovat? No nic uvidíme už musím jít, soused má raní a brzo vstává Nebude, ale na to kasli, hlavne ze umis otevrit bez poskozeni OII... A jinak, mame tady kdyztak bazar ne, to strelis tam! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kire Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Je uplne jedno ci sa to tu zverejni alebo nie- profici o tejto moznosti vedia, amateri rozbiju sklo... A to by som chcel vidiet ako sa hned vsetci po zverejneni sposobu otvarania vsetci vrhnu na otvaranie Octavii . A preco hned vsetci myslia na vykradanie? co maju robit ti uboziaci ktori si zabuchnu v O2 kluce? Ved to bez problemov ide... A na zaver- internet je plny vseliakych navodov... Ved staci sa pozriet sem... http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Osobně by mě to taky zajímalo, ale z druhé strany mince, co s tím udělat aby to tak nešlo - jakou provést úpravu, to je to podstatné proč to asi chtějí všichni vědět. A co sekce pro členy clubů? Tam je přeci omezen přístup jen členům, tam by se mohla tato info pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Prodám naviagaci do Octavie 2. Levně pište sz. ehm asi špatná sekce co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tomáši, vše nej k dnešnímu svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Je to tu Lampárna, o tom žádná, ale pokud někdo napíše něco takovýho kalibru a pak jen odkládá a mlží s detailama, tak to ani s Lampárnou nemá nic společnýho... Samozřejmě zabiak má pravdu, takovýhle věci by se měly právě pěkně rozmáznout, aby se s nima začalo něco dít. Stejně jako kluci z Briskoda z UK mají ověřeno, že na jejich web a fórum chodí lidi ze Škoda UK pro info z první ruky (reference na servisy, poruchy atp.), tak věřím, že i tady se občas podívá někdo z Boleslavi a takový záležitosti, jako tu nakousl Tomáš, pošle případně dál, takže jen s tím ven. To je můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 klidně si projděte IP, toho člověka vůbec neznám. A je mi celkem jedno, jestli tomu věříte nebo ne. Je tady pár lidí, kterej jsem ochoten to říct, ale ne každému. Jsem ochoten to říct těm, které znám osobně. Tadle veta si nejak odporuje ne ? Nejdriv rikas ze toho clvoeka vubec neznas a pak rikas, ze si ochoten to rict jen tem co je znas osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tadle veta si nejak odporuje ne ? Nejdriv rikas ze toho clvoeka vubec neznas a pak rikas, ze si ochoten to rict jen tem co je znas osobne ano, jeho neznám, ale taky jsem jemu nic neposílal. To mícháš jablka s hruškami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Je to tu Lampárna, o tom žádná, ale pokud ně................. No ale zase když se podíváš na návštěvnost tak jé toto téma o ničem velice navštěvované. Samo, že Martinoslavovému strastiplnému hledání správného sporáku to nemůže konkurvat. Ale na poměry lapárny je 1161 za pár dnů slušnej výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 a to souhlas samozřejmě, sága o sporáku se už bohužel chýlí ke konci, Martinoslav už bydlí a Tomáš už finišuje a pouze řeší jakým směrem se mají ubírat letokruhy na jeho sedmivrstvé podlaze ještě tu pak máme téměř venezuelskou ságu o rozvětvené rodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 a to souhlas samozřejmě, sága o sporáku se už bohužel chýlí ke konci, Martinoslav už bydlí a Tomáš už finišuje a pouze řeší jakým směrem se mají ubírat letokruhy na jeho sedmivrstvé podlaze ještě tu pak máme téměř venezuelskou ságu o rozvětvené rodině ono ne každého zase zajímají věci jako úpravy na autě Myslím, že život je zajímavější než jakékoliv auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Bude to někam, kam se nedá strčit obyč. klíč, ale vystřelovák nebo šroubovák ano. Mele se tu jen o OII. Ostatní Škody mají stejné kliky. Zdůrazňuje se tu "vložka zámku řidiče ne", to je teda stejný jako od spolujezdce. Co jinej zámek? Co takhle klika/vložka zámku kufru? To bývá slabý místo a centrál to otevře celé. Nebo pojďme přemýšlet kam nejde nacpat normální a vystřelovák jo. Jen malý rozbor indícií, když tu máme takové tajnůstkáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ja bych rekl, ze se tu Tomas naramne bavi nad toudle diskuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 jak psal už někdo výše, je jedno kdo co použije. Pokud budu chtít někomu auto vybrat, tak je mi jedno, jestli půjdu přes zámek nebo přes okno. Max. výhoda zámku je ta, že si mě nikdo nevšimne i za dne na místě plném lidí, a pokud půjdu do detailu, tak spousta lidi když vidí, jak někdo někde něco vykrádá, tak se otočí na druhou stranu a jdou pryč. Pravda je ta, že by se tu mělo hledat řešení, jak danou věc napravit. Někdo by měl být zodpovědný a mělo by se to řešit se Škodovkou, vždyť přeci jezdíme v jejich vozech a dobře zaplacených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 2BobikTy vsak vedes... Respektive tva ipina Jméno IP adresa Příspěvků Registrován engine123 81.25.16.78 0 25-February 08 Pajam 81.25.16.78 0 15-February 08 goosy 81.25.16.78 2 13-February 08 Fanda008 81.25.16.78 0 9-February 08 2001 81.25.16.78 17 11-January 08 JURÁŠ 81.25.16.78 4 28-November 07 tutik 81.25.16.78 2 3-May 07 hledáš špatně je jich podstatně víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 je to tajnostkar , kecal a poutovej zvanil. ale v podstate mi to je jedno lebo nemam O2, ale ty co maju by to mali vediet aby sa mohli branit !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Týká se mě to a chci to vědět, napiš mi to. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 hosi,toz jak se asi muze vykradat OII? tak,jak O1,F,S....a mnoho dalsich aut viz: kradeze aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Tak vy to porad nevite? Tomas po tom patra, takze cekejte, az neco najde, neco k tomu primysli, bude to na svete! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Martin to mrskl do tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 jo jo koukam,ze Martin to dal do televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) hosi,toz jak se asi muze vykradat OII? tak,jak O1,F,S....a mnoho dalsich aut viz: kradeze aut Pěkný reklamní článek, takže SON-AUTO je to nejlepší. Hmmm to bych A je zajímavý, že se třeba nezmínili o konkurenci - Sherlog. Zbožňuju reklamní články. Editováno: 10. Březen 2008, autor: murder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Martin to mrskl do tv a zase pěkně pozdě, jako reportáž o řidiči co vletěl do benzínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Co bylo v televizi? Něco mi uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Napínavá reportáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky