Mr.Tom Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Zdravím, ukradli mi přední panel autom. klimatizace ...nevíte někdo, kde sehnat nový nebo jestli někdo neprodává a za kolik? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak to je jediný důvod, proč jsem zůstal u manuální klimy a do auta nechci zabudovanou navigaci nebo můj sen rádio Rhapsody. Vypadá to sice nádherně, ale u nás před panelákem by to nevydrželo ani měsíc. Ohledně toho panelu bych doporučoval zkoušet Aukro. Já jsem tam sehnal zatím vše co jsem potřeboval. Navíc když uvidíš, že tam někdo třeba kšeftuje s věcma z interiéru, tak mu pošli konkrétní požadavek. Už jsem měl kolikrát štěstí, že odepsal: "Nemám, ale seženu. Cena bude tolik a tolik." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz von odry Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tak to je jediný důvod, proč jsem zůstal u manuální klimy a do auta nechci zabudovanou navigaci nebo můj sen rádio Rhapsody. Vypadá to sice nádherně, ale u nás před panelákem by to nevydrželo ani měsíc. Ohledně toho panelu bych doporučoval zkoušet Aukro. Já jsem tam sehnal zatím vše co jsem potřeboval. Navíc když uvidíš, že tam někdo třeba kšeftuje s věcma z interiéru, tak mu pošli konkrétní požadavek. Už jsem měl kolikrát štěstí, že odepsal: "Nemám, ale seženu. Cena bude tolik a tolik." jen otazka k zamysleni... kdepak to tak asi shani??? nic tim nechci rict, jen takovy poznatek k zamysleni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jen to řekni, že to zmizí zase někomu jinýmu - holt takovej je život tady v česku..... některý lidi nemaj žádný zábrany a respekt před policií..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.