JardaJ Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Promiň, že se ti vtírám do tématu, ale nechce se mi kvůli stejné otázce zakládat nové. Nemáte někdo tento nárazník? http://www.sportovniautodoplnky.cz/etskoc0...yrezem-pro-spz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Zdravim,setkal se uz nekdo s timto naraznikem??? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...nik-top/foto/1/ me prijde docela pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ty, mě se taky líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Prave ze me taky,tak prave jestli ho nekdo nema kvuli nejakym fotkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny 1.9TDi Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Ja osobně ho měl taky v hlavě, ale pak jsem se koukal po netu a našel jsem ho na aute a moc se mi to nelibilo,když už tak koupit jestli jsi nasel k tomu i ten prední s prahama tak to vypadá zajímavě je na modrý Oktavce na skodaoctavia.cz ve vašich autech asi 5 str. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny 1.9TDi Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) libově včera jsem jsem ho zahlidnul v praze a fakt supr bylo to v bílé barvě a parada Editováno: 12. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 přesně celou sadu těchto nárazníku má brácha na autě teď to je všechno v lakovně a nárazník vypadá luxusně aj v realu a aj tak sedí jediny co chyby je to že tam na bocích nejsou ty 2 šrouby, ktery ten nárazník držej ale to jsme vyřešili jinak zadek pasuje taky bez problémů je hafo sníženej tak aj předek ale vše to k sobě sedí předek, prahy a zadek je to prostě OC II RS mám aj foto jak to sedí:http://forum.skodahome.cz/topic/92160-angel-eyes-na-skodu-octavii-2001/ je tam jedna fotka jinak světla se sehnat nedaj je to doopravdy VT ale světla jsme si udělali podomácku jsou taky v odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 jinak atdy je těch fotek povíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 ten má brácha celou sadu těchto nárazníků v reálu je to úplně něco jinýho než na tom kreselnym obrázku s velkýma ,,kolama" vše pasuje perfektně až na to že ty nárazníky nemaj postraní 2 šrouby tak jsme si je tam dodělaly jinak je hodně položenej k zemi o dobrych 5cm než origo a když k temu máte jak brácha ještě stavitelnej podvozek tak bduete mít problém projet na některých místech v CZ jak brácha:) a třeba u nás v ulici, jinak foto je před stříkáním teď je auto a nárazníky v lakovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny 1.9TDi Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Jo pěkný alespoň ze to mas všechno pohromadě a hele jak jste to udelali s těma dvouma velkejma šroubama? Mám totiž taky neoriginální a nevěděl jsem jak to udelat tak jsem si rekl ze to proste nebudu řešit a upnu to pouze na torx... přidávám foto svého nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Ahoj a jak je to s homologací , má to nějakou , já jsem si nevšiml , že by o nějaké psali? Taky se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 má to na zadní straně nalaminátovanou samolepku a u toho je Maxton design a okolo toho TUV takže atesty to má na všem je to stejny a udělal jsem to tak že jsem si to vyfotil a dám to jako přes celou A4 a vytisknu a atesty jsou na světě jinak to nevidim když papíry jsem k temu nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 no se šroubama je to udělany tak že se dali my to máme na 8 šrouby se dala velká podložka na tu se navařil šroub a pak se to černym lepidlem Wurth K+D lepí těsní nalepilo na nárazník z vnitřní strany samo že se to muselo označit kam to nalepit ale museli jsme zadní šrouby navařovat protože byly krátky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 No,tesim se na fotky s nalakovanym celym autem.Vypadaji paradne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 auto a nárazníky vše je doma jenom to chce všechno příští týden hodit na auto u můžou se objíždět srazy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak sup sup fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 počkej si do soboty:) víš že se přece říká kdo si počká ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 tak tady máte ty fotečky slibovany jo:) co na nu říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demon22 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 ahoj na aukru prodavaji na 1 octaviu predni naraznik rs je delanej na 97 upne novej a stoji 3500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 DEMON22: ODPOVEDAS NA 2 roky STARU TEMU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.