ambrela Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Jak nejlíp vyzkouším správnou funkci brzdového posilovače,vím že se 5x při vypnutém motoru sešlápne brzda poté se nastartuje,brzdový pedál by měl jít pomalu dolů. je to správně? A jak má reagovat pedál při nastartovaném motoru když 5x našlápnu ma být pedál tvrdý nebo má jít k podlaze což je můj případ dik všem kdo odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Jak nejlíp vyzkouším správnou funkci brzdového posilovače,vím že se 5x při vypnutém motoru sešlápne brzda poté se nastartuje,brzdový pedál by měl jít pomalu dolů. je to správně? A jak má reagovat pedál při nastartovaném motoru když 5x našlápnu ma být pedál tvrdý nebo má jít k podlaze což je můj případ dik všem kdo odpoví Jestli ti jde pedál k podlaze tak to nebude asi posilovačem. I při opětovném sešlápnutí se nesmí propadnout. Pohledej ve starších tematech. Už se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrela Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prohledávam jako divý ale najít nemůžu jsem s toho lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prohledávam jako divý ale najít nemůžu jsem s toho lama No špatně hledáš Třeba tady a jsou tam další odkazy: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40985&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jestliže se ti pedál propadá až na podlahu, tak to není O.K. buď je někde netěsnost nebo ti propouští hlavní brzdový válec.Podívej se do nádobky na brzdovku jaká je hladina. Při nastartování a sešlápnutém pedálu by se měl pedál brzdy ještě trochu propadnout , ale ne až na podlahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrela Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dík moc jsi mi pomohl 100 lidí 100 názorů Bylo mi řečeno od servisáka že u auta s ABS na volnoběh je to přirozená věc ale uvidím budu pátrat dál protože se mi to nějak nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dík moc jsi mi pomohl 100 lidí 100 názorů Bylo mi řečeno od servisáka že u auta s ABS na volnoběh je to přirozená věc ale uvidím budu pátrat dál protože se mi to nějak nezdá Pokud se ti neztrácí brzdová kapalina tak propouští hlavní brzdový válec. Kdy jsi měnil brzdovou kapalinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrela Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Kapalina je rok po vyměně Auto brzdí dá se říct super dneska jsem to zkoušel a můžež trápit brzdy jak chceš za jízdy je pedál tak jak má být i při jízdě z kopce nic méně při volnoběhu to trochu propouští tak nevím skoro se vážně klaním k názoru tady na foru KASILEK který tvrdí že je to normální viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19723 tady jste ten problém probírali a on tam odpověděl a konkrétně mě napsal že to má z praxe nicméně zkusím dát novou kapalinu pak se ozvu zatím dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.