mira 19 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Posim ma nekdo skusenosti s chipem od teto spolecnosti? Dekuji za kazdy nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 měl jsem možnost se svést pouze 1,9 tdi 81 kw udělanou u bit power sice jenom parkrát okolo 150km , ale kdybych měl možnost šel bych taky k nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Mám najeto přes 60 000 tis. po chipu od nich a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ja mam a slabota uz jsem par jejich sw predelaval.. Dokonce i zde na foru je jeden co to od nich mel O1 81kw TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 slyšel jsem jen kritiku na tuto firmu, prý pokus omyl, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodah Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 slyšel jsem jen kritiku na tuto firmu, prý pokus omyl, nevím neni ktomu co dodat ja bych knim nesel,jen kritika ,radsi nekoho kdo dela jen skoda ,vw, atd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.