DIAGNOSTIK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Zdravím Chtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ZdravímChtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju... pokud je tam závada v komunikaci, stačí to opravit chytrou krabičkou na bagy, co vím, tak ji má Cosby a i další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Mi by možná stačila nápln... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Mi by možná stačila nápln... jup, takže to je ta stará pro MR97, 98 a 99, tak nevím, jestli chytrá krabička pomůže. Ale nedávno jsem někde SW bagovek viděl, mnt pohledám, při nejhorším je tady v bazaru úplně nová za 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) http://rapidshare.com/files/86581638/1j090..._crash.bin.html tu je, podle toho fora je bez crash dat, ale i kdyby, tak crash data jsou to nejmenší Editováno: 2. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu.... A ještě...já hledal na různých stránkách a nikde nenašel.Můžeš upřesnit,kde jsi to našel Ty? Editováno: 2. Březen 2008, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu.... nemáš zač jen ještě řekni, copak s tou původní náplní bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Byla tam nahrána jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.