Publikováno Březen 2, 200817 r Zdravím Chtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju...
Březen 2, 200817 r ZdravímChtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju... pokud je tam závada v komunikaci, stačí to opravit chytrou krabičkou na bagy, co vím, tak ji má Cosby a i další
Březen 2, 200817 r Mi by možná stačila nápln... jup, takže to je ta stará pro MR97, 98 a 99, tak nevím, jestli chytrá krabička pomůže. Ale nedávno jsem někde SW bagovek viděl, mnt pohledám, při nejhorším je tady v bazaru úplně nová za 600,-
Březen 2, 200817 r http://rapidshare.com/files/86581638/1j090..._crash.bin.html tu je, podle toho fora je bez crash dat, ale i kdyby, tak crash data jsou to nejmenší Upraveno Březen 2, 200817 r od rolbar
Březen 2, 200817 r Autor hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu.... A ještě...já hledal na různých stránkách a nikde nenašel.Můžeš upřesnit,kde jsi to našel Ty? Upraveno Březen 2, 200817 r od DIAGNOSTIK
Březen 2, 200817 r hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu.... nemáš zač jen ještě řekni, copak s tou původní náplní bylo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.