Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím

Chtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju...

Vloženo
Zdravím

Chtěl bych někoho poprosit,jestli nemá soubor do ř.j. airbagu octavie I-1J0909603,pouze pro pytel řidiče.Nový index je AT,ale může tam být i starý.Nějak se mi to potentilo.Děkuju...

pokud je tam závada v komunikaci, stačí to opravit chytrou krabičkou na bagy, co vím, tak ji má Cosby a i další

Vloženo
Mi by možná stačila nápln...

jup, takže to je ta stará pro MR97, 98 a 99, tak nevím, jestli chytrá krabička pomůže. Ale nedávno jsem někde SW bagovek viděl, mnt pohledám, při nejhorším je tady v bazaru úplně nová za 600,-

Vloženo (editace)

hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu....

A ještě...já hledal na různých stránkách a nikde nenašel.Můžeš upřesnit,kde jsi to našel Ty?

Editováno: , autor: DIAGNOSTIK
Vloženo
hned vyzkouším...Tak,vyzkoušeno.Funguje a je bez závad.Děkuju moc,když budeš něco potřebovat a budu vědět ,pomůžu....

nemáš zač ;)

jen ještě řekni, copak s tou původní náplní bylo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...