anry Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jedete tam někdo?? http://www.profituning.sk/html/profituning...renych-dve.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jedete tam někdo??http://www.profituning.sk/html/profituning...renych-dve.html v stredu o 17:00 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 já 21 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 v stredu o 17:00 ! ja idem 17:30, dame stretko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ja idem 17:30, dame stretko? Co tam davaju zadarmo obed,ked tak vsetci naraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 potom sa traba pochvalis vysledkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 mopžná že to na chválení ani nebude, spíš na ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak co kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak co kolik? A jak si dopadl ty? Nebyla tam na měření nějaká 1,4 55kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 já nic moc 165. pojedem ladit napřed větší ic a pak sw, ceklem jsem byl zklamaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Od koho jsi to měl čiplý? A údajně na kolik? Co já bych za takový číslo dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jedna "profesionální" firma v brně. Zasvěcení vědí. Mělo tam byt kolem 170-175. graf dám do vaše fábie, černá perla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ja som tam bol a zdalo sa mi to nejake divne. aj vykon mensi (minus 8 kilowatt), aj krutiaci moment mensi (dokonca o 28 newton metrov). teplota oleja bola 11 stupnov, maximalku to ukazovalo 189 km/h. a to neviem ci na stvorku. kolko by to islo na 5-ke ? vsetko bolo rychlo, rychlo.... ale, co by som chcel zadarmo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Takže ti na měřili? 50kw/100Nm ? Po čipu? Kolik máš najeto? Škoda že to bylo tak daleko, taky by mě zajímalo jak se mnou čipaři vychcali ) Editováno: 6. Březen 2008, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Takže ti na měřili? 50kw/100Nm ? Po čipu? Kolik máš najeto? Škoda že to bylo tak daleko, taky by mě zajímalo jak se mnou čipaři vychcali ) ja si myslim, ze chip je v poriadku, videl by som to na to meranie hodnot. bol tam aj dalsi kolega odtialto, tiez mu namerali ptakoviny (vyrazne menej). asi napisem do Cimbu, ako tie merania oni vidia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.