rondob Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahojte,v poslednom čase mi v hlave vŕta myšlienka..... mám si dať namontovať do Feldy 1.3 Bmm plyn alebo nie? Nezničím si tým nejako motor? Nie žeby to bol super motor má za sebou už 280 000 km,ale je po GO a je spoľahlivý. Ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Návratnost cca 20tis.km,tak si musíš spočítat sám jestli se ti to vyplatí.Já montoval lpg do svojí 1.3mpi 1998 před dvěma lety,při najetých 150tis.km...do teď jsem najel na lpg 60tis.km a motor běží pořád stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) pod sa pozriet sem, kolega Malta dal prave namontovat do Feldy plyn : http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=97 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=64190 Editováno: 9. Březen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 neznici to motor, ako to bude dobre spravene a startovat budes na benzine. Maju to mnohi a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 neznici to motor, ako to bude dobre spravene a startovat budes na benzine. Maju to mnohi a v pohode LPG forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Návratnost cca 20tis.km,tak si musíš spočítat sám jestli se ti to vyplatí.Já montoval lpg do svojí 1.3mpi 1998 před dvěma lety,při najetých 150tis.km...do teď jsem najel na lpg 60tis.km a motor běží pořád stejně. Nevím kde jsi byl na té návratnosti 20 tis km. Já jezdil s feldou za 6 litrů benzínu. Poté za 8 l. LPG. Takže na benzín 1.8 Kč/1 km. S lpg 1.2 kč/1km plus atratování na benzín a doba než se přeplo na LPG = 1.35 Kč/1 km. Takže úspora cca. 0,45 Kč/1km. Pořiovací cena kolem 18000 Kč. Takže návratnost je kolem 40000 Km. Plus častěji se musí měnit zapalovací svíčky, jsou dražší emise a měli by se dělat povinné každoroční kontroly. Takže pokud ělověk chcě dodělávat LPG a nenajezdí potom s autem aspoň 50000 Km tak to podle mě nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Ale jinak nemá LPG na motor zásadní vliv. Ale slyšel jsem že po nějakých 100000 Km ježdění na lPG už motor není to co býval. Editováno: 11. Květen 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ale jinak nemá LPG na motor zásadní vliv. Ale slyšel jsem že po nějakých 100000 Km ježdění na lPG už motor není to co býval. to je zase nejaka povera. spytaj sa uzivatela Malta, ten ma Fabii cez 100 tisic a stale je motor v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 to je zase nejaka povera.spytaj sa uzivatela Malta, ten ma Fabii cez 100 tisic a stale je motor v pohode. ale nesmite zapomínat na to ze se tam davaj jiny svicky ale cenove nevim jak sou drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ale nesmite zapomínat na to ze se tam davaj jiny svicky ale cenove nevim jak sou drahyJá tam peru ty stejný co se dávají do fábie na benzín a měním je po 60 t km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Já tam peru ty stejný co se dávají do fábie na benzín a měním je po 60 t km. aha to nevim ze jde tak to dik to je nebudu muset taky kupovat my je mame doma dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 aha to nevim ze jde tak to dik to je nebudu muset taky kupovat my je mame doma dikJá nevím že se toho pořád všichni bojí. Dávám tam to stejný co jsem dával na benzína na LPG mám najeto 50 t km a žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Já nevím že se toho pořád všichni bojí. Dávám tam to stejný co jsem dával na benzína na LPG mám najeto 50 t km a žádný problém my máme najeto nakejch 70 t km ale ze ty svicky mnenime kazdejch 20 t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 my máme najeto nakejch 70 t km ale ze ty svicky mnenime kazdejch 20 t kmŠpatný svíčky poznáš když auto ztrácí tah a při jízdě např. do kopce se zakuckává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Špatný svíčky poznáš když auto ztrácí tah a při jízdě např. do kopce se zakuckává Davam do feldy spešl svíčky na LPG - jsou postříbřené,ale vydrží tak 15000 km. Pak jdou do háje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) Ale jinak nemá LPG na motor zásadní vliv. Ale slyšel jsem že po nějakých 100000 Km ježdění na lPG už motor není to co býval. To asi každej motor i bez lpg Editováno: 16. Květen 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4183 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ja LPG uz pouzivam asi tak 4 roky a mozem spokojne povedat ze ak je montovane v autorizovanom servise a nie u niekoho na dvore tak s tym nieje ani najmensi problem a je to aj dobre istene nakolko som to overil na vlastnej koži pri poriadnej čelnej zražke. Moj osobny pocit s toho je ze kazde jedno auto ktore kupim bude prerobene na LPG pokjal teda to bude benzin jedinyzadrhel je ozaj v sviečkach treba častejsie ich menit ateda aj kazdoročna kontrola LPG tesnosti a ako tu pisete ze ci to neposkodi motor nie pokjal budete vcas menit olej priklad ak je Olej Shel gtx3 na 15 000 km vymente ho po 10 000 a bedete to mat bez problem ODPORUČAM to pokjal kupite auto a najazdite cez 20000 km aby sa vam ta imvesticia vratila teda na Felde myslim nakolko na Octaviu či Fabiu je to drachšie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Koncom novembra minulého roka schválili poslanci Národnej rady SR zákon (č. 609/2007 Zb.z.) podľa ktorého sa od 1.7.2008 nebudú platiť spotrebné dane z LPG používaného ako pohonná látka. http://www.natankuj.sk/?go=magazin&clanok=2364 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 to je zase nejaka povera.spytaj sa uzivatela Malta, ten ma Fabii cez 100 tisic a stale je motor v pohode. tak tak, LPG jsem dával, když jsem měl na new Fábce najeto 5 tisíc km. Dnes mám 127 800 km a žádný problém na motoru nespatřuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.