silomark Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ahoj prosím muzete mi nekdo poslat foto jak demontovat topeni vím ze jsem to tu uz videl nekde ale neptreboval jsem to a ted kdyz bych to potreboval tak to proste nemuzu najit a hledam to uz 2 dny a stale nic prosim prosim o pomoc diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 něco málo fotek je k vidění zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry572027 v principu musíš sundat palubku se vším co k tomu patří (volant + airbagy). V motorovém prostoru odpojit hadice do topení. Pokud máš klimu, tak i hadice od klimatizace (pozor nejdřív se musíš zbavit chladího média - hrozí popálení). vlastní topení drží na cca pěti štoubech - najít se dají celkem intuitivně, jen je problém vyštoubovat ty, co jsou za držájem komfortky. Největší opruz je vyndání vlasního agregátu - trochu to připomíná ježka v kleci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.