Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Z ničeho nic mi nejdou otevřít 5. dveře a to ani přes DO a ani přímo klíčem (zámek se furt tváří jako když je zamčenej)

poraďte prosím... :help:

Z ničeho nic mi nejdou otevřít 5. dveře a to ani přes DO a ani přímo klíčem (zámek se furt tváří jako když je zamčenej)

poraďte prosím... :help:

...stalo se mi 2x..

1- přitlačit 5.dveře do zámku z venku, aby jako lépe sedly a poté dálkou odemknout a zamknout

2- když nepomůže, vlézt do kufru, oddeklovat plasty a odemknout zevnitř přes táhlu otevírání

3- měl jsem centrál v pořádku, takže poté fungovalo v pořádku

:palec2:

• Autor
...stalo se mi 2x..

1- přitlačit 5.dveře do zámku z venku, aby jako lépe sedly a poté dálkou odemknout a zamknout

2- když nepomůže, vlézt do kufru, oddeklovat plasty a odemknout zevnitř přes táhlu otevírání

3- měl jsem centrál v pořádku, takže poté fungovalo v pořádku

:palec2:

díky moc VYZKOUŠÍM !!!! :palec2:

• 1 měsíc později...
  • Autor
díky moc VYZKOUŠÍM !!!! :palec2:

hmmm tak nakonec nezbylo nic jiného než vlézt do kufru a otevřít to přes to táhlo, ale asi je tam v háji ta jednotka co přes centrál odemyká a zamyká kufr...tak to mám teď na klíč a pokusím se to sehnat a vyměnit...

ještě jednou díky za radu ... :palec2:

• 7 měsíců později...

Zdarec.Jen tak se chci poptat kdo má combíka jakou vzdálenost má mezi 5 dveřmi a nárazníkem.Mně se zdá,že to mám moc nízko.Levá strana je níž než pravá.A na té levé straně to už šla i barva dolů.. <_< .

post-2132-1230095796_thumb.jpg

Upraveno od galaher

mám to stejně,děsil mně ten hrb mezi střechou a dveřmi,zkoušel jsem to rovnat na pantech ale bezvýsledně,nešly mi pak dovřít lehce jen bouchnutím tak jsem to vrátil zpět,naše služební to má se střechou rovně a dole větší mezera a zavírají se lehce tak jsem to chvíli sledoval na silnici a na parkovištích a dospěl jsem k názoru že je to kus od kusu pokaždé jinak,stejně jako v předu pasují světla ke kapotě,někdo má mezeru že tam vrazíš prst,jiný ne,jiná je i mezera mezi světly a maskou,asi jak se povedlo tak to je,nelam si s tím hlavu.

To máš pravdu,ten hrb není moc pěknej.Právě,že jsem to taky zkoušel rovnat a výsledek byl na nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.