satanash Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Z ničeho nic mi nejdou otevřít 5. dveře a to ani přes DO a ani přímo klíčem (zámek se furt tváří jako když je zamčenej) poraďte prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Z ničeho nic mi nejdou otevřít 5. dveře a to ani přes DO a ani přímo klíčem (zámek se furt tváří jako když je zamčenej)poraďte prosím... ...stalo se mi 2x.. 1- přitlačit 5.dveře do zámku z venku, aby jako lépe sedly a poté dálkou odemknout a zamknout 2- když nepomůže, vlézt do kufru, oddeklovat plasty a odemknout zevnitř přes táhlu otevírání 3- měl jsem centrál v pořádku, takže poté fungovalo v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ...stalo se mi 2x..1- přitlačit 5.dveře do zámku z venku, aby jako lépe sedly a poté dálkou odemknout a zamknout 2- když nepomůže, vlézt do kufru, oddeklovat plasty a odemknout zevnitř přes táhlu otevírání 3- měl jsem centrál v pořádku, takže poté fungovalo v pořádku díky moc VYZKOUŠÍM !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 díky moc VYZKOUŠÍM !!!! hmmm tak nakonec nezbylo nic jiného než vlézt do kufru a otevřít to přes to táhlo, ale asi je tam v háji ta jednotka co přes centrál odemyká a zamyká kufr...tak to mám teď na klíč a pokusím se to sehnat a vyměnit... ještě jednou díky za radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) Zdarec.Jen tak se chci poptat kdo má combíka jakou vzdálenost má mezi 5 dveřmi a nárazníkem.Mně se zdá,že to mám moc nízko.Levá strana je níž než pravá.A na té levé straně to už šla i barva dolů.. . Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 mám to stejně,děsil mně ten hrb mezi střechou a dveřmi,zkoušel jsem to rovnat na pantech ale bezvýsledně,nešly mi pak dovřít lehce jen bouchnutím tak jsem to vrátil zpět,naše služební to má se střechou rovně a dole větší mezera a zavírají se lehce tak jsem to chvíli sledoval na silnici a na parkovištích a dospěl jsem k názoru že je to kus od kusu pokaždé jinak,stejně jako v předu pasují světla ke kapotě,někdo má mezeru že tam vrazíš prst,jiný ne,jiná je i mezera mezi světly a maskou,asi jak se povedlo tak to je,nelam si s tím hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 To máš pravdu,ten hrb není moc pěknej.Právě,že jsem to taky zkoušel rovnat a výsledek byl na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.