Přejít na obsah

palubny pocitac

Marian SK

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
natankuj plnou a pak dej vědět co to udělalo.. ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nacapoval som za 300sk a stuplo na normal, takze je to uz ok

ale nikdy predtym to neurobilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nacapoval som za 300sk a stuplo na normal, takze je to uz ok

ale nikdy predtym to neurobilo

Mam tiez 1,4 MPI rv. 2000 Comfort a uz sa mi to stalo viackrat. Ked jazdis na rezervu a potom natankujes tak sa plavak moze zaseknut. staci natankovat viac litrikov a je to v pohode.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
Viz navod k obsluze. Mazani servisnich hlasek nema s palubnim pocitacem mnoho spolecneho, ale v navode to je.

Chtel jsem si vymazat servisni interval dle navodu z manualu a neuspel jsem: zmacknu nulovaci tlacitko, drzim zapnu zapalovani, nulovaci tlacitko stale drzim, drzim 10 sek, pri dalsich pokusech i del a servisni interval se nevynuluje (neneskoci pri nulovani ---, ale asi po 15 sek od zapnuti zapalovani bezne zobrazeni km vcetne znacky servisni prohlidky.

Co delam spatne? Dik.

Odkaz ke komentáři

MirekM, kto hlada - najde :

...akurat mi to nechcelo najskor ist a potom som sa dozvedel ze to treba zatlacit, drzat, otocit klucikom a zatlaceny cuplik potocit do prava a potom ti tam nabehne.

:palec2:

A jaky mas servisni interval: pevny QG0 nebo prodlouzeny QG1 nebo QG2? Dle manualu se prave u prodlouzeneho otaci ale nezatlaceny cudlik. Ja mam QG0, tedy pevny.

Odkaz ke komentáři

MirekM, kto hlada - najde :

...akurat mi to nechcelo najskor ist a potom som sa dozvedel ze to treba zatlacit, drzat, otocit klucikom a zatlaceny cuplik potocit do prava a potom ti tam nabehne.

:palec2:

Tak uz je mne to jasne, na strankach Skody je k Fabii novejsi verze manualu nez mne dali k autu a tam je jiz jen jeden postup mazani bez ohledu na typ servisniho intervalu a to prevzaty z drivejsiho mazani prohlouzeneho intervalu: zmacknou nulovaci tlacitko, drzet zmacknute, zapnout zapalovani, pustit tlacitko a pak s nim otocit doprava - smazou se oba intervaly (servis i olej).

Odkaz ke komentáři

Chtel jsem si vymazat servisni interval dle navodu z manualu a neuspel jsem: zmacknu nulovaci tlacitko, drzim zapnu zapalovani, nulovaci tlacitko stale drzim, drzim 10 sek, pri dalsich pokusech i del a servisni interval se nevynuluje (neneskoci pri nulovani ---, ale asi po 15 sek od zapnuti zapalovani bezne zobrazeni km vcetne znacky servisni prohlidky.

Co delam spatne? Dik.

Jeste se zeptam, kdyz jsem ze zoufalstvi modifikoval postup: po zapnuti zapalovani pustil nulovaci tlacitko a pak jej opet na cca 10 sekund drzel zmackle, displej mne zobrazil hodnotu -300. Netusite co je to za cislo?

Odkaz ke komentáři

Netusim, ale neni to nahodou pocet km pred dosazenim intervalu, kdy bude ukazatel hlasit, ze se blizi dosazeni intervalu?

Kdyz jsem se dival do dilenske prirucky na nulovani a nastaveni intervalu servisu, nastavuje se tam 300 jako 30000km do dalsi servisni prohlidky, jestli jsem nechta nevytahl tento udaj, nebo to jeste mohl byt pocet zbyvajicich dnu do pocatku varovani pristi servisni prohlidky pokud po dosazeni intervalu servisni prohlidky zacne odpocitavat dny do dalsi servisni prohlidky, to ale naprosto netusim.

Jinak s tim nulovanim jsem uspel, akorat jsem nabyl pocitu, ze nakonec nestaci jen velmi kratce otocit nulovaci tlacitko doprava, ale cvilicku v te prave poloze podrzet.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...