Marian SK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Nazdárek kluci! Nevie náhodou niekto kde by som mohol nájsť návod na obsluhu škoda fabia,alebo aspoň k palubnému počítači??? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 (editace) Na webovych strankach Skoda Auto. Jinak, nad čím chceš špekulovat u palubního pocitace? Vzdyt na tom nic neni... EDIT: Protoze jsou vanoce, tak dam primo odkaz... Dokumentace Fabia Editováno: 24. Prosinec 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 zdarec chlapi,dlouho to hledám a nenacházím,brácha by chtěl u své fabky vyměnit olej,ale nevíme jak vymáznout ppc,u oktávky to jde v poho,ale on má jen jedno tlačítko na nulování.jak na to?děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) Viz navod k obsluze. Mazani servisnich hlasek nema s palubnim pocitacem mnoho spolecneho, ale v navode to je. Editováno: 1. leden 2007, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) na palubaku ukazovalo dojazd 15km a ked sa nacapovalo cca 6litrov benzinu tak stale ukazuje 15km na pocitaci a ani sa rucicka ukazovatela benzinu nepohybla neviete asi preco diki fabia r.v. 2000 1,4mpi 50kw comfort Editováno: 13. Březen 2008, autor: davidd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 natankuj plnou a pak dej vědět co to udělalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 To se asi stává, jakmile "nevylezeš" s tankovacím množstvím nad rezervu, tak je to hoodně pesimistický počítač ) Já takhle jednou bral za 100kč (cca 3litry) když to ukazovalo dojezd 40km A dojezd se zvýšil asi po 5km o 5km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 natankuj plnou a pak dej vědět co to udělalo.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nacapoval som za 300sk a stuplo na normal, takze je to uz ok ale nikdy predtym to neurobilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Neukazuje se náhodou dojezd jen na celé desítky KM ?? Mě teda jóóó 30 - 20 - 10 - 00 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nacapoval som za 300sk a stuplo na normal, takze je to uz ok ale nikdy predtym to neurobilo Mam tiez 1,4 MPI rv. 2000 Comfort a uz sa mi to stalo viackrat. Ked jazdis na rezervu a potom natankujes tak sa plavak moze zaseknut. staci natankovat viac litrikov a je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Viz navod k obsluze. Mazani servisnich hlasek nema s palubnim pocitacem mnoho spolecneho, ale v navode to je. Chtel jsem si vymazat servisni interval dle navodu z manualu a neuspel jsem: zmacknu nulovaci tlacitko, drzim zapnu zapalovani, nulovaci tlacitko stale drzim, drzim 10 sek, pri dalsich pokusech i del a servisni interval se nevynuluje (neneskoci pri nulovani ---, ale asi po 15 sek od zapnuti zapalovani bezne zobrazeni km vcetne znacky servisni prohlidky. Co delam spatne? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 MirekM, kto hlada - najde : ...akurat mi to nechcelo najskor ist a potom som sa dozvedel ze to treba zatlacit, drzat, otocit klucikom a zatlaceny cuplik potocit do prava a potom ti tam nabehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 MirekM, kto hlada - najde :...akurat mi to nechcelo najskor ist a potom som sa dozvedel ze to treba zatlacit, drzat, otocit klucikom a zatlaceny cuplik potocit do prava a potom ti tam nabehne. A jaky mas servisni interval: pevny QG0 nebo prodlouzeny QG1 nebo QG2? Dle manualu se prave u prodlouzeneho otaci ale nezatlaceny cudlik. Ja mam QG0, tedy pevny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 MirekM, kto hlada - najde :...akurat mi to nechcelo najskor ist a potom som sa dozvedel ze to treba zatlacit, drzat, otocit klucikom a zatlaceny cuplik potocit do prava a potom ti tam nabehne. Tak uz je mne to jasne, na strankach Skody je k Fabii novejsi verze manualu nez mne dali k autu a tam je jiz jen jeden postup mazani bez ohledu na typ servisniho intervalu a to prevzaty z drivejsiho mazani prohlouzeneho intervalu: zmacknou nulovaci tlacitko, drzet zmacknute, zapnout zapalovani, pustit tlacitko a pak s nim otocit doprava - smazou se oba intervaly (servis i olej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Chtel jsem si vymazat servisni interval dle navodu z manualu a neuspel jsem: zmacknu nulovaci tlacitko, drzim zapnu zapalovani, nulovaci tlacitko stale drzim, drzim 10 sek, pri dalsich pokusech i del a servisni interval se nevynuluje (neneskoci pri nulovani ---, ale asi po 15 sek od zapnuti zapalovani bezne zobrazeni km vcetne znacky servisni prohlidky.Co delam spatne? Dik. Jeste se zeptam, kdyz jsem ze zoufalstvi modifikoval postup: po zapnuti zapalovani pustil nulovaci tlacitko a pak jej opet na cca 10 sekund drzel zmackle, displej mne zobrazil hodnotu -300. Netusite co je to za cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Netusim, ale neni to nahodou pocet km pred dosazenim intervalu, kdy bude ukazatel hlasit, ze se blizi dosazeni intervalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Netusim, ale neni to nahodou pocet km pred dosazenim intervalu, kdy bude ukazatel hlasit, ze se blizi dosazeni intervalu? Kdyz jsem se dival do dilenske prirucky na nulovani a nastaveni intervalu servisu, nastavuje se tam 300 jako 30000km do dalsi servisni prohlidky, jestli jsem nechta nevytahl tento udaj, nebo to jeste mohl byt pocet zbyvajicich dnu do pocatku varovani pristi servisni prohlidky pokud po dosazeni intervalu servisni prohlidky zacne odpocitavat dny do dalsi servisni prohlidky, to ale naprosto netusim. Jinak s tim nulovanim jsem uspel, akorat jsem nabyl pocitu, ze nakonec nestaci jen velmi kratce otocit nulovaci tlacitko doprava, ale cvilicku v te prave poloze podrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.