Publikováno Březen 15, 200817 r Tak jak tak pomalu jezdim tak desky pekne ubyvaji..... Jaky ste davali desky.... treba i neorig...koukal sem taky na Bremba Max a ty se mne zdaji levnejsi nez Orig a sama chvala na ne... Po kolika km ste menily ????
Březen 15, 200817 r Docela zajímavá otázka - zapátral jsem v análech, co si vedu přední desky jsem kupoval Lucas, prý je tam cpou i v originále, teď mám na nich najeto 53 tisíc a co jsem nedávno koukal masíčka mají ještě dost zadní desky jsem kupoval originál - ten frajer je dostává v bedně ve velkém, takže jsou bez krabičky, nedávno jsem je měnil, taky po 50-ti tisících, nevím proč, odcházejí mi dřív Docela mě těší, že oproti jiným autům, který jsem měl předtím, desky nešpiní, nepískají a nemájí ani jiné zlořády, se kterými jsem se setkal, navíc ta výdrž je fakt suprová, u Passata jsem je měnil skoro každých 25 tisíc
Březen 15, 200817 r Ve předu mám tam desky i kotouče ATE. Je na nich 50ti km a ještě nejou ani na polovině spokojenost.
Březen 15, 200817 r já mám vepředu vrtané kotouče ferodo racing a k tomu i desky ferodo a spokojenost. Nepískají, brzdí jak prase a ani to moc nestálo...
Březen 15, 200817 r ja som menil na jesen, daval som origos Skoda (kamarat mi spravil perfektnu cenu)... dnes som prezuval na letne pneu a po 10 tkm nie je nic poznat, su jak nove takze spokojnost
Březen 15, 200817 r no ja jsem daval ATE PD i s nejakyma lepsima deskama ATE a po 30 tkm po drazce neni nic..desky jsou z pulky...nez se zahreji tak fakt nic moc, sportovni jizda spis zridka nez casto.. takze dasli vobla vrtane zimmermany a ferodo... je poravda ze to mam na passata v combiku takze o neco tezsi nez sup ale i presto..u me neuspely..
Březen 16, 200817 r Mám Zimmermany a Ferodo a spokojenost, ale pokud se tomu dá moc "nažrat" tak začínají lehce vadnout, originály jsem uvařil při jedné ostřejší jízdě.
Březen 16, 200817 r Autor Mám Zimmermany a Ferodo a spokojenost, ale pokud se tomu dá moc "nažrat" tak začínají lehce vadnout, originály jsem uvařil při jedné ostřejší jízdě. No ja mam zatim kotouce supr takze menit budu jen desky a to zadni rozmyslim se mezi Ate a farodo premium nejsem zadnej zavodnik Ale do kotoucu derovanejch du potom taky stopro tak jeste prosim kde koupit a jaky jsou ceny vcetne tech derovanejch
Březen 16, 200817 r Prodal mi je clen z fora, je z Karvine, posila i na dobirku a max. spokojenost. Zkusim najit jeho nick.
Březen 16, 200817 r Autor Prodal mi je clen z fora, je z Karvine, posila i na dobirku a max. spokojenost. Zkusim najit jeho nick. Jo dik....
Březen 16, 200817 r Autor Takze jeho nick je SEBO. POsli mu SZ a uvidis, ja jsem byl prijemne prekvapeny. Jasny dikas....
Březen 16, 200817 r Jasny dikas.... Jo jo taky jsem kontaktoval Seba a ptal jsem se ho na rozvody a taky jsem byl překvapen.Cena o dost nižší než bych dal v obchodě a nejedná se o žádnou druhovýrobu.Každopádně co budu potřebovat na supa tak prvně budu kontaktovat jeho.Výhoda je i v tom,že bydlím asi 15 km od něj.
Březen 16, 200817 r Autor Zase kluci od Ostravy ja mam pech ja tu sem sam.....zadny Supisti jen taxikari
Březen 16, 200817 r Zase kluci od Ostravy ja mam pech ja tu sem sam.....zadny Supisti jen taxikari Pošta snad ještě funguje, ne?
Březen 16, 200817 r Autor Pošta snad ještě funguje, ne? Jo o tohle nejde myslel sem ze by sme se mohli nekde sejit na pokec nez bude ten srazik a porpvnat supi ale kdyz ste vsady Morava
Květen 31, 200916 r Tak taky potřebuju vyměnit kotouče + destičky a tady v komerční sekci bazaru jsem našel zajímavou nabídku. Konkrétně uvažuju o: - 2x predni kotouc Zimmermann 312x25mm 1050,- Kc/ks (8E0615301R, 6ti-valcove motory) - 2x zadni kotouc Zimmermann 245x10 520,- Kc/ks (4A0615601A) - desticky predni Ferodo Premier pro 312x25 se signalizaci 1880,- Kc (4B0698151AB) - desticky zadni Ferodo Premier pro 254x10 505,- Kc (1J0698451) Co si o tom myslíte? V čem jsou lepší vrtané kotouče? Díky.
Červen 4, 200916 r já mám vepředu vrtané kotouče ferodo racing a k tomu i desky ferodo a spokojenost. Nepískají, brzdí jak prase a ani to moc nestálo... Dane, fakt nepískají? Chtěl jsem si je koupit taky, ty destičky a na motorsportu mi psali, že jediná nevýhoda je ta, že než se zahřejí,tak pískají.
Červen 11, 200916 r Chlapaci dotaz, vcera sem myl a lestil kola, pak se rozjedu a vyskocila hlaska o kontrole brzdoveho oblozeni, nenapada nekoho cim by to mohlo byt..?
Červen 11, 200916 r Chlapaci dotaz, vcera sem myl a lestil kola, pak se rozjedu a vyskocila hlaska o kontrole brzdoveho oblozeni, nenapada nekoho cim by to mohlo byt..? bud mas sjete desticky a nebo preruseny drat ktery vede na kontrolu desticek u supa pouze v predu.
Červen 11, 200916 r bud mas sjete desticky a nebo preruseny drat ktery vede na kontrolu desticek u supa pouze v predu. asi to bude tim dratem, desky mam v cajku. diky :-) ted ho jeste najit:D
Červen 16, 200916 r Ve předu mám tam desky i kotouče ATE. Je na nich 50ti km a ještě nejou ani na polovině spokojenost. Mohu potvrdit...mám je taky a jsou luxusní a nemizej....
Únor 1, 201015 r Hele,tak jak dopadly ty ThermoQuite??Chci si je taky koupit,tak jsem zvědav na kritiku
Únor 1, 201015 r Autor Uz sme tu nekde psali ze je to max spokojenost Min spinej jak orig a krasne mekkej pedal nemam namitek Na leto jdu dat brzdy z Cupry 345mm a dam o5 ferodo oblozeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.