Petřík junior Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak jak tak pomalu jezdim tak desky pekne ubyvaji..... Jaky ste davali desky.... treba i neorig...koukal sem taky na Bremba Max a ty se mne zdaji levnejsi nez Orig a sama chvala na ne... Po kolika km ste menily ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Docela zajímavá otázka - zapátral jsem v análech, co si vedu přední desky jsem kupoval Lucas, prý je tam cpou i v originále, teď mám na nich najeto 53 tisíc a co jsem nedávno koukal masíčka mají ještě dost zadní desky jsem kupoval originál - ten frajer je dostává v bedně ve velkém, takže jsou bez krabičky, nedávno jsem je měnil, taky po 50-ti tisících, nevím proč, odcházejí mi dřív Docela mě těší, že oproti jiným autům, který jsem měl předtím, desky nešpiní, nepískají a nemájí ani jiné zlořády, se kterými jsem se setkal, navíc ta výdrž je fakt suprová, u Passata jsem je měnil skoro každých 25 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ve předu mám tam desky i kotouče ATE. Je na nich 50ti km a ještě nejou ani na polovině spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 já mám vepředu vrtané kotouče ferodo racing a k tomu i desky ferodo a spokojenost. Nepískají, brzdí jak prase a ani to moc nestálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ja som menil na jesen, daval som origos Skoda (kamarat mi spravil perfektnu cenu)... dnes som prezuval na letne pneu a po 10 tkm nie je nic poznat, su jak nove takze spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiss Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 no ja jsem daval ATE PD i s nejakyma lepsima deskama ATE a po 30 tkm po drazce neni nic..desky jsou z pulky...nez se zahreji tak fakt nic moc, sportovni jizda spis zridka nez casto.. takze dasli vobla vrtane zimmermany a ferodo... je poravda ze to mam na passata v combiku takze o neco tezsi nez sup ale i presto..u me neuspely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Mám Zimmermany a Ferodo a spokojenost, ale pokud se tomu dá moc "nažrat" tak začínají lehce vadnout, originály jsem uvařil při jedné ostřejší jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Mám Zimmermany a Ferodo a spokojenost, ale pokud se tomu dá moc "nažrat" tak začínají lehce vadnout, originály jsem uvařil při jedné ostřejší jízdě. No ja mam zatim kotouce supr takze menit budu jen desky a to zadni rozmyslim se mezi Ate a farodo premium nejsem zadnej zavodnik Ale do kotoucu derovanejch du potom taky stopro tak jeste prosim kde koupit a jaky jsou ceny vcetne tech derovanejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Prodal mi je clen z fora, je z Karvine, posila i na dobirku a max. spokojenost. Zkusim najit jeho nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Prodal mi je clen z fora, je z Karvine, posila i na dobirku a max. spokojenost. Zkusim najit jeho nick. Jo dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Takze jeho nick je SEBO. POsli mu SZ a uvidis, ja jsem byl prijemne prekvapeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Takze jeho nick je SEBO. POsli mu SZ a uvidis, ja jsem byl prijemne prekvapeny. Jasny dikas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jasny dikas.... Jo jo taky jsem kontaktoval Seba a ptal jsem se ho na rozvody a taky jsem byl překvapen.Cena o dost nižší než bych dal v obchodě a nejedná se o žádnou druhovýrobu.Každopádně co budu potřebovat na supa tak prvně budu kontaktovat jeho.Výhoda je i v tom,že bydlím asi 15 km od něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Zase kluci od Ostravy ja mam pech ja tu sem sam.....zadny Supisti jen taxikari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Zase kluci od Ostravy ja mam pech ja tu sem sam.....zadny Supisti jen taxikari Pošta snad ještě funguje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Pošta snad ještě funguje, ne? Jo o tohle nejde myslel sem ze by sme se mohli nekde sejit na pokec nez bude ten srazik a porpvnat supi ale kdyz ste vsady Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak taky potřebuju vyměnit kotouče + destičky a tady v komerční sekci bazaru jsem našel zajímavou nabídku. Konkrétně uvažuju o: - 2x predni kotouc Zimmermann 312x25mm 1050,- Kc/ks (8E0615301R, 6ti-valcove motory) - 2x zadni kotouc Zimmermann 245x10 520,- Kc/ks (4A0615601A) - desticky predni Ferodo Premier pro 312x25 se signalizaci 1880,- Kc (4B0698151AB) - desticky zadni Ferodo Premier pro 254x10 505,- Kc (1J0698451) Co si o tom myslíte? V čem jsou lepší vrtané kotouče? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já mám vepředu vrtané kotouče ferodo racing a k tomu i desky ferodo a spokojenost. Nepískají, brzdí jak prase a ani to moc nestálo... Dane, fakt nepískají? Chtěl jsem si je koupit taky, ty destičky a na motorsportu mi psali, že jediná nevýhoda je ta, že než se zahřejí,tak pískají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Chlapaci dotaz, vcera sem myl a lestil kola, pak se rozjedu a vyskocila hlaska o kontrole brzdoveho oblozeni, nenapada nekoho cim by to mohlo byt..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Chlapaci dotaz, vcera sem myl a lestil kola, pak se rozjedu a vyskocila hlaska o kontrole brzdoveho oblozeni, nenapada nekoho cim by to mohlo byt..? bud mas sjete desticky a nebo preruseny drat ktery vede na kontrolu desticek u supa pouze v predu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 bud mas sjete desticky a nebo preruseny drat ktery vede na kontrolu desticek u supa pouze v predu. asi to bude tim dratem, desky mam v cajku. diky :-) ted ho jeste najit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ve předu mám tam desky i kotouče ATE. Je na nich 50ti km a ještě nejou ani na polovině spokojenost. Mohu potvrdit...mám je taky a jsou luxusní a nemizej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Objednany Ferodo Thermoquite desticky hned dame info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Hele,tak jak dopadly ty ThermoQuite??Chci si je taky koupit,tak jsem zvědav na kritiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Uz sme tu nekde psali ze je to max spokojenost Min spinej jak orig a krasne mekkej pedal nemam namitek Na leto jdu dat brzdy z Cupry 345mm a dam o5 ferodo oblozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.