SUP1 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 To brc.majkl: To nebylo nikam mířeno . Pouze moje obecná připomínka, však už mě trochu znáte-jsem magor a rebel Tohle je to obyčejné provedení (ale ta nádobka je docela malá): http://www.uni-max.cz/sada-na-odvzdusneni-brzd-hands-free/d/ Ale tohle už je lepší: http://www.naradi-hrebec.cz/cz/e-shop/892365/c56251-brzdy/sada-na-odvzdusneni-brzd-aspojky-jednim-mechanikem-hymair-aip1294b.html Jen pro zajímavost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Rebelismus mame spolecnej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Ale tohle už je lepší: http://www.naradi-hrebec.cz/cz/e-shop/892365/c56251-brzdy/sada-na-odvzdusneni-brzd-aspojky-jednim-mechanikem-hymair-aip1294b.html Jen pro zajímavost.... a toto už je ešte lepšie http://www.homola.sk/romess-s-30-60-duo-p2733 ...zapneš a môžeš si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 No jaště, že jsem seděl na řiti, jinač bych se opět valel po zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ahojte.. Chcel by som poradit od vas.dnes som menil na svojom zelenom supovi zadne kotuce zimmerman.po zhodeni starych kotucov som nahodil nove ale platnicky som nemenil lebo nebolo treba.ziak nemal som tu sadu stahovaciu na tie brzdove valceky tak som cely brzdic nabil kladivom na kotuc a nasledne som sa isiel previest.dost smradu a dymu kslo zamnou kedze sa neuvolnili brzdy.kotuc bol totalne teply rovnako aj elektron nastastie nebol zeravy.mohol som poskodit ten brzdic alebo nieco?lebo az teraz citam ze bolo potrebne uvolnit brzdovy valcekm.co mam teda robit?nechcem aby mi zhorely nove brzdy alebo este horsie.dakujem vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 To je masakr tohle :-D :-D promiň, ale nabit to kladivem to je síla.... Zhoď to a musíš zatlačit brzdový váleček přípravkem nebo si pomoct zároven tlačit a otáčet válečkem.Samozřejme otevři nádobku na kapalinu.Jinak příště než se do nečeho pustíš pročti si to raději. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 plus bych na nové kotouče starý desky určitě nedával, ale je to tvůj kotouč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak pokud sou ok nemaji žadne drážky vytentované a tak tak klidne muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak dal som to radsej odborne spravit.vymenil mi rovno nove platnicky,odvzdusnil,dolial brzdovku a cena 55e aspon mam pokoj.borci kazdopadne vam dakujem. Teraz ma caka este vymena klinoveho remena ten stary uz piska a treba spravit servo lebo tecie olej z toho gumoveho tesnenia ako su ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Nato pozor na ten olej ... To teče z řízení a to neni dobre... Kolega to ted resi Michael91 kdyztak mrkni co to obnasi nekde se to tu psalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 jen doplním k tomu brzdiči: vyndáš destičky a váleček zatlačíš zvolna třeba sikovkama a pak to krásně nasadíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 nabuduce budem vediet a usetrim 55e, ale bol som uz zufaly tak som to dal spravit odborne a krasne to ide . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 To rizeni nech radsi taky na servis chlape, abys to tam nenamlatil taky kladivem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Však řízení se spravuje beranidlem nato je kladivo malé :-D :-D :-D Ale teď fakt no člověk se chybama učí :-) Příště už to pujde hladce :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 tak tak borci aspon budem vediet..a servoriadenie dam urcite do servisu spravit nato by som si netrufol.. inak trosku od veci budete mat viac skusenosti aj ked to sem nepatri mam moznost kupit maxidot za 70e ale je to z anglickeho superba. pojde to bezproblemov nahodit do mojho stym ze potom si polepy vymenim zo svojich starych budikov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 zaty prachy koupis cele budiky i s maxikem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ano tak som to myslel su to cele budiky i s maxikem za 70eur ale je to z anglicaku takze poleoy su v miloch a aj v km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Honza: Jinak to s tema budikama nevim, jestli tam neni jinej tvar. Protoze napr i takova blbost jako predni popelnik z anglicke verze do cz nepasuje je tam jine zkoseni. Musel bys to vyzkouset jinak za tu cenu si myslim najdes i cz budiky s maxikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 jen doplním k tomu brzdiči: vyndáš destičky a váleček zatlačíš zvolna třeba sikovkama a pak to krásně nasadíš tak zas tak lehce to nešlo bez přípravku co jsem viděl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 To víš, že to z lehka nejde. Mělo by se tlačit a zároveň pootáčet. Sice ten přípravek máme, ale dá se to třeba i truhlářskou svorkou jako iprovizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Já jsem to dělal u Favorita těma sikovkama a slovem zvolna jsem myslel, že to nejde najednou. Musí se celkem silně zmáčknout a pístek pomalu zatlačit - tedy že to bude chvíli trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 SuperB neni favorit..... Superb ma 4 řadou šroubovici ještě na valečku která se postupně dotahuje sama kdyz ubyva maso na brzdovych deskach.... Favorit vzadu nemá kotouče má bubny ... ve predu ma jen kotouče... Bylo by dobre to vidět než si myslet jak to je...Skušenost je k nezaplacení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Chlapi viete mi poradit aký rozmer kotúča mám kúpiť. tu som sa dočítal že 312mm majú iba V6 ale v každom e-shope kde zadám svoj model (2 TDI 103kw BSS) tak mi dá na výber iba 312mm kotúče . Neviem kde by som to zistil.Auto momentálne nemám doma takže meranie priamo nieje možné. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) Co to je za mesic a rok vyroby ? 288x25 všechny 4válcové motory - do 5 / 2005 !!! (do VIN 3U-6-100 010) Editováno: 15. Duben 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.