Tomas_TDi Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Mám problémy s tímto rádiem v OI (1U0035156D). Předcházelo tomu opakované vybíjení baterky. 7-10 dní zamčené auto v garáži a baterka byla vybitá. Problém jsem spojoval s nově nainstalovaným alarmem. Teď mi ale známý zjistil, že to vybíjí rádio. V klidovém stavu se u něj zvýší odběr až hrubě přes 100 mA. Rád bych se zeptal, jestli se někdo s podobným problémem nesetkal a jak ho případně řešil. Ještě bych dodal, že se to známý snažil všelijak nakódovat, ale neúspěšně. Rádio se zapíná a vypíná klíčem. Editováno: 17. Březen 2008, autor: Tomas_TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Bez rádia to dělá taky ? Co to znamená "až hrubě přes 100mA" - 500; 1000; 150 ? Jinak jsem se setkal s tím, že radio (neorigo) vybíjelo baterii a byl to špatný kondenzátor, resp. nějaká divná montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 (editace) Bez rádia to dělá taky ? Co to znamená "až hrubě přes 100mA" - 500; 1000; 150 ? Jinak jsem se setkal s tím, že radio (neorigo) vybíjelo baterii a byl to špatný kondenzátor, resp. nějaká divná montáž. až 150 mA. Bez rádia jsem to zatím nezkoušel. Dneska ještě další kamoš přes VAG upravil komunikaci s ŘJ a uvidíme. Rádio by mělo být zapojeno standardně. Funguje multif. volant i zobrazování na Maxidotu. Editováno: 18. Březen 2008, autor: Tomas_TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozkokubik Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 zdravim chcem sa opitat ci mi nevies pomoc v takomto,kupil som octu a nedostal som code na radio a nemozem ho zapnut da sa niekde zohnat heslo???na radio su tieto cisla symphony 1u0035156d skzaz6b1002257 da sa podla nich nico najst?prosim kontaktuj ma dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Nektera origo radia a symphony taky, myslim, maj funkci, ktera pri vypnutem klicku "posloucha" radio a pripadne dopravni hlaseni nahraje do vnitrni pameti. Tahle funkce zere baterku docela dost, nemas to nahodou zapnuty? U Bety, co jsem mel se to jmenovalo TIM a na displeji se to zobrazilo vzdy po vytazeni klicku, ale jen na nekolik vterin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Nektera origo radia a symphony taky, myslim, maj funkci, ktera pri vypnutem klicku "posloucha" radio a pripadne dopravni hlaseni nahraje do vnitrni pameti. Tahle funkce zere baterku docela dost, nemas to nahodou zapnuty? U Bety, co jsem mel se to jmenovalo TIM a na displeji se to zobrazilo vzdy po vytazeni klicku, ale jen na nekolik vterin. Konečně mám jiný kus rádia a jsem zvědav, jestli se tím problém vyřeší nebo ne. Rádio mám od včera. Toho TIM jsem se nikdy nevšimnul, ale zaměřím se na to. Editováno: 22. Květen 2008, autor: Tomas_TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.