Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problémy s tímto rádiem v OI (1U0035156D). Předcházelo tomu opakované vybíjení baterky. 7-10 dní zamčené auto v garáži a baterka byla vybitá. Problém jsem spojoval s nově nainstalovaným alarmem. Teď mi ale známý zjistil, že to vybíjí rádio. V klidovém stavu se u něj zvýší odběr až hrubě přes 100 mA. Rád bych se zeptal, jestli se někdo s podobným problémem nesetkal a jak ho případně řešil. Ještě bych dodal, že se to známý snažil všelijak nakódovat, ale neúspěšně. Rádio se zapíná a vypíná klíčem.

Upraveno od Tomas_TDi

Bez rádia to dělá taky ? Co to znamená "až hrubě přes 100mA" - 500; 1000; 150 ? Jinak jsem se setkal s tím, že radio (neorigo) vybíjelo baterii a byl to špatný kondenzátor, resp. nějaká divná montáž.

• Autor
Bez rádia to dělá taky ? Co to znamená "až hrubě přes 100mA" - 500; 1000; 150 ? Jinak jsem se setkal s tím, že radio (neorigo) vybíjelo baterii a byl to špatný kondenzátor, resp. nějaká divná montáž.

až 150 mA. Bez rádia jsem to zatím nezkoušel. Dneska ještě další kamoš přes VAG upravil komunikaci s ŘJ a uvidíme. Rádio by mělo být zapojeno standardně. Funguje multif. volant i zobrazování na Maxidotu.

Upraveno od Tomas_TDi

• 2 měsíce později...

zdravim chcem sa opitat ci mi nevies pomoc v takomto,kupil som octu a nedostal som code na radio a nemozem ho zapnut da sa niekde zohnat heslo???na radio su tieto cisla symphony 1u0035156d

skzaz6b1002257

da sa podla nich nico najst?prosim kontaktuj ma dakujem

Nektera origo radia a symphony taky, myslim, maj funkci, ktera pri vypnutem klicku "posloucha" radio a pripadne dopravni hlaseni nahraje do vnitrni pameti. Tahle funkce zere baterku docela dost, nemas to nahodou zapnuty? U Bety, co jsem mel se to jmenovalo TIM a na displeji se to zobrazilo vzdy po vytazeni klicku, ale jen na nekolik vterin.

• Autor
Nektera origo radia a symphony taky, myslim, maj funkci, ktera pri vypnutem klicku "posloucha" radio a pripadne dopravni hlaseni nahraje do vnitrni pameti. Tahle funkce zere baterku docela dost, nemas to nahodou zapnuty? U Bety, co jsem mel se to jmenovalo TIM a na displeji se to zobrazilo vzdy po vytazeni klicku, ale jen na nekolik vterin.

Konečně mám jiný kus rádia a jsem zvědav, jestli se tím problém vyřeší nebo ne. Rádio mám od včera. Toho TIM jsem se nikdy nevšimnul, ale zaměřím se na to.

Upraveno od Tomas_TDi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.