Přejít na obsah

Odškrabnutý chromovaný pásik na dvierokach schránky


brankogranko

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých,

Nejakým spôsobom sa mi podarilo odškrabnúť časť z toho chromovaného pásika na dvierkach odkladacej schránky nad výduchmi. Teraz ma to škre, ako to vyzerá. Poradí niekto, ako to opraviť? Počítam, že sa ten pochromovaný kúsok nejakým spôsobom na tie dvierka lepí. Len kde zohnať iba ten pochromovaný kus? Alebo treba kúpiť nové dvierka? Ak tak kde a za koľko?

Vopred dík za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všechno se dá opravit. taky jsem ho měl odloupnutý :( stačí ho jen vydloubnout z víčka schránky (celý den bílý plastík,co je původně chromový) vznikne ti tam místo něj žlábek. pak stačí vzít cca 3 mm nerezový drát,zakrátit na stejnou délku a vyleštit.následně zalepit vteřinovým lepidlem.vypadá to jako origo a určitě se už nikdy neodloupne. ;)

post-12232-1205770692_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to stihnul taky ještě v záruce..na nějaké serii se ten chromový proužek prostě loupal..asi někvalitný kusy. Takže výměna v servisu proběhla bez problémů.. Jinak ten kastlík jsem, tuším, viděl i tady na fóru v bazaru. Ta dvířka jsem sice jednou sundaná měl, ale mění se jinak celý kastlík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...