ledna Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jaka je priblizna spotreba tlumiciho materialu na predni dvere OI combi??Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jaka je priblizna spotreba tlumiciho materialu na predni dvere OI combi??Dekuji Jeste jsem to netlumil, ale myslim , ze kdyz si proctes par prispevku a je jich tu fakt hodne doctes se . Ale abych Ti to trochu ulehcil tak co pisou ti co to delali nebo delaji tak deska 1 x 2 m a melo by jeste neco malo zbejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jeste jsem to netlumil, ale myslim , ze kdyz si proctes par prispevku a je jich tu fakt hodne doctes se . Ale abych Ti to trochu ulehcil tak co pisou ti co to delali nebo delaji tak deska 1 x 2 m a melo by jeste neco malo zbejt. Taky jsem to tady někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Diky ale at jsem hledal jak jsem hledal...NENASEL A ta jedna deska vyjde na obe dvere i zevnitr a z venci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Diky ale at jsem hledal jak jsem hledal...NENASEL A ta jedna deska vyjde na obe dvere i zevnitr a z venci??? Pouzivame TBP: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/tbp-pd-p26 Pro vytlumeni obou prednich dveri octavky jsou potreba 4 tyto folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jaka je priblizna spotreba tlumiciho materialu na predni dvere OI combi??Dekuji Tak to vim naprosto presne. spotreba tlumiciho materialu na predni dvere O1 combi je stejna, jako spotreba tlumiciho materialu na predni dvere O1 liftback. Sorry za O.T., ale proste jsem musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Pocital bych cca 2qm. Jinak zalezi jaky tlumeni si vyberes. Jsou ruzne druhy a v ruznych rozmerech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ahoj... tlumil jsem Tescosoundem... měl jsem plát 2x1m a ještě dost zbylo (zbytky jsem naplácal na 5té dveře) s tím že jsem oblepil vnější i vnitřní plech u obou dveří. Druhou octavku - Sikadamp 80x20cm.. na každé dveře počítej asi 3 pláty.. minimálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Mam ted kouepny Zealum,tlumici material...Nemate nekdo fotky jak jste to vytlumovali? Porotze sem mel rozdelane dvere kvuli MDF podlozkam. Ale vsiml se si ze je pomerne spatny pristup k zadnimu plechu dveri,je tam stahovacka,kabely a ten plech co je pred tapecem. Jak jste na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Mam ted kouepny Zealum,tlumici material...Nemate nekdo fotky jak jste to vytlumovali? Porotze sem mel rozdelane dvere kvuli MDF podlozkam. Ale vsiml se si ze je pomerne spatny pristup k zadnimu plechu dveri,je tam stahovacka,kabely a ten plech co je pred tapecem. Jak jste na tom? Okno a stahovacku urcite vyndej. Je to prace na 5 minut ale urcite se to vyplati. Na horni cas dveri se dostva hur, pres ten plech ale i tak to jde celkem dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 otazka 5 minit?to se mi moc nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 okno drzi na dvoch drziacikoch a stahovacka asi na 5sroboch. Nemal by v tom byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Tak mozna pro nekoho kdo s tim ma uz zkusenosti,ale ja bohuzel ne a nerad bych neco rozebral a pak nedal dohromady a navod tu nikde neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak mozna pro nekoho kdo s tim ma uz zkusenosti,ale ja bohuzel ne a nerad bych neco rozebral a pak nedal dohromady a navod tu nikde neni... Ja som ties nikdy v zivote nevyberal okno a stahovacku. Pustil som sa do toho sam a pohodka, podla mna sa nemas coho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 maximalne co sa ti moze stat je ze rozbijes okno (ale to by si musel byt riadne gramblavý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Protože mám rozdělaný zadní dveře kvůli výměně stahovačky, tak jsem zkoušel natírat vnitřek dv. tlumící pastou AIV Silence Anti Noise. Po 3 vrstvách na poťukání zní plech úplně jinak, než jiný dveře! A to ještě není nátěr zcela suchý. Spotřeba pasty? Veškerá žádná! Co mě nejvíc těší, tak to je hmotnost nátěru. Ta taky není žádná. Ne jak jiný tunový 3 mm pokovený folie... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ...tj...ten jejich slavnej Tecsound...nebo jak se to jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.