Gus Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jde nějak zapojit couvací kamera k navigaci 2din. Mám v oktě dvd přehrávač připojený k navigaci tak se chci zeptat jestli by tato kamera http://www.malapa.cz/produkty/kamery-monitory/KA03/ šla také zapojit tak aby když dám zpátečku mi navigace přepla obrat z kamery,nebo jak to udělat aspon ,že bych přepínal mezi dvd a kamerou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Zapojit určitě půjde teď je otázka jestli DVD nebo navigace má připojení na CINCH konektor,jak to uvadí tá kamera popřípadě by se muselo změnit připojení na podpotu obrazu které má dvd nebo navigace z CINCH na něco........ Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) jo k tomu dvd mám ten video převodník ze cinch do navi,takže připojit pude,ale chtěl bych vědět jestli existuje nějaký video přepínač Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Video přepínač ? jako že bys přepínal mezi více kamerama ? tak to určitě existuje ;-) dá se to popř. i vlastnoručně vyrobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Tak tak jak píše AdamCZ všechno jde přepínač muíš koupit v kařém rozumném obchodě. Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) tak už sem našel přesně to co jsem potřeboval http://www.stualarm.cz/produkt/80316-prepi...ram-2xin/1xout/ jinak dík za rady Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mám rádio s LCD. Je u něj výstup na parkovací kameru, proto jsem o ní začal uvažovat. Je toho hodně, tak třeba tady.. http://shop.911customs.cz/index.php?main_p...roducts_id=4988 Nevím ale jak na montáž, kam ji umístit. Nebylo by špatné řešení bez zásahu do nárazníku. Další věc je jak bude vypadat černá mamera ve stříbrném nárazníku... Je toho víc. Tak kdo z Vás už kameru používá, nebo s ní má praxi.. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mám rádio s LCD. Je u něj výstup na parkovací kameru, proto jsem o ní začal uvažovat.Je toho hodně, tak třeba tady.. http://shop.911customs.cz/index.php?main_p...roducts_id=4988 Nevím ale jak na montáž, kam ji umístit. Nebylo by špatné řešení bez zásahu do nárazníku. Další věc je jak bude vypadat černá mamera ve stříbrném nárazníku... Je toho víc. Tak kdo z Vás už kameru používá, nebo s ní má praxi.. ?? a co kdyz bude mlha, jak uvidis dozadu prez tu kamerku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nevím tedy kde musí být tahle kamera umístěná, píšou o nárazníku, ale někde tady na fóru se něco takového již řešilo a padnul tam taky návrh jí dát místo zámku v pátých dveřích. Tam se tím vyřešil problém s vylouplým zámkem a zároveň s kamerou. A byla by tam mnohem lépe chráněná proti poškození. A kdyř jsem tuhle viděl nějaké sériově vyráběné auto s kamerou, byl to asi Lexus, tak tam jí dává výrobce taky do dveří nad RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 nápad se zámkem nezní špatně.. zajímalo by mě jestli ho někdo realizoval. Hledám i jiné kamery které nepotřebují zásah do nárazníku, zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 nápad se zámkem nezní špatně.. zajímalo by mě jestli ho někdo realizoval.Hledám i jiné kamery které nepotřebují zásah do nárazníku, zatím nic podivej se na Aukro,jinak misto zamku v 5tych dverich je nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Našel jsem třeba tuhle. Nic ale co by bylo přímo určené k montáži místo zámku zavazadlového prostoru.. máš link co jsi myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) treba http://www.aukro.cz/item329401247_barevna_...amera_150_.html je tam jeste jedna trochu mensi,budes to muset upravit a nebo tuhle http://www.aukro.cz/item327739097_couvaci_...120_stupnu.html a dat to pod listu tak jak to ma nissan,a co mas za prijimac? Editováno: 19. Březen 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 autorádio mám tohle. Prodejce říkal že s kamerou nebude problém http://www.shop.pivasek.cz/?p=productsMore...atek-in-5300bts Zatím mi asi přijde nejlepší řešení přidělat na lištu nad SPZ (pokud jsem to správně pochopil u té druhé možnosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 nápad se zámkem nezní špatně.. zajímalo by mě jestli ho někdo realizoval.Hledám i jiné kamery které nepotřebují zásah do nárazníku, zatím nic nekdo to tu mel namontovane v tech patych dverich. vzpominal to nekde v tematu ohledne vymeny listy nad spz a zaslepeni zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Kamer je dneska plno. Delaji se jak do narazniku tak treba na pridelani pod SPZ. Namontoval jsme jich uz celkem dost, tak neni problem poradit. Ja sam ji mam v narazniku. Pravda je tam uz dira ale kdyz budu chtit auto prodat tak to prodam s kamerou. Ty obyc kamery stoji cca 2000, Tak to uz me pri prodeji auta nezabije. Jestli chces tak napis a muzem to probrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pivasek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 autorádio mám tohle. Prodejce říkal že s kamerou nebude problémhttp://www.shop.pivasek.cz/?p=productsMore...atek-in-5300bts Zatím mi asi přijde nejlepší řešení přidělat na lištu nad SPZ (pokud jsem to správně pochopil u té druhé možnosti). sem si říkal kde se berou lidi z forum.skodahome na mým shopu a on je tu odkaz Co se týče mýho názoru, je dobrej nápad vyhodit ten zámek, kor pro nás Forďáky kde zámky stejně málokdy fungujou.. Jinak standardně se samozřejmě montujou do nárazníku - nebejvá to tam náročny a navíc často je to nejvzdálenější místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 já si neumím představit jak to bude vypadat ve stříbrném nárazníku, půjde to dost vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjaroslav Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já koupil kamerku na aukru a šoupnul jsem jí do nárazníku těsně pod černé rozhraní mezi dveřmi a nárazníkem. Až budu mít chvilku čas a bude trochu lepší počasí tak to vyfotím a dám jsem inspirační foto. Jak tady někdo má problémy s mlhou tak tomu říkám mlha až tak moc nevadí naopak v mlze je za auto s kamerkou malinko líp vidět než z místa řidiče a pokud má přisvícení infra diodami tak není co řešit. Jen je malinký problém, že po jízdě ve špatném počasí je potřeba před parkováním otřít krycí sklíčko neboť je jízdou zacákané ale na kombíku je zaflákané i zadní okno a pak je na kamerce kulový vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pivasek Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já koupil kamerku na aukru a šoupnul jsem jí do nárazníku těsně pod černé rozhraní mezi dveřmi a nárazníkem. Až budu mít chvilku čas a bude trochu lepší počasí tak to vyfotím a dám jsem inspirační foto. Jak tady někdo má problémy s mlhou tak tomu říkám mlha až tak moc nevadí naopak v mlze je za auto s kamerkou malinko líp vidět než z místa řidiče a pokud má přisvícení infra diodami tak není co řešit. Jen je malinký problém, že po jízdě ve špatném počasí je potřeba před parkováním otřít krycí sklíčko neboť je jízdou zacákané ale na kombíku je zaflákané i zadní okno a pak je na kamerce kulový vidět. je potřeba hlavně vybrat místo kam to necáká no, kdo auto nemá jen pár dní, určitě takový místo najde Ve stříbrným nárazníku je to hodně vidět jako u všech aut se světlou barvou, s tím se nedá nic dělat pokud nemá někde vzadu černý díly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 ČAUTE,na co mám zapojit fialový drát,který vede z rádia a spíná se s ním couvací kamera.Není nějáký drát,který vede zepředu k couvacímu světlu na který bych to zapojil?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.