Publikováno Březen 18, 200817 r Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky
Duben 13, 200817 r Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky taky by me to zajimalo nikdo nevi,treba VASA?
Květen 3, 200817 r Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky Taky se pridavam k zadosti o to, co znamena kanal 10 ...
Květen 3, 200817 r Taky se pridavam k zadosti o to, co znamena kanal 10 ...mě by spíše zajímalo jestli jde přimontovat čidlo na hlídání prostoru
Květen 3, 200817 r mě by spíše zajímalo jestli jde přimontovat čidlo na hlídání prostoru A máš už zjištěnou cenu čidla, případně kde vůbec sehnat?
Květen 3, 200817 r Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky přímo to nastavit nejde možná jen přes kanál 10, protože každá země má jiný zákony/ předpisi ( u nás je myslím povoleno aby siréna houkala max 30 s, ale nejsem si 100% jist )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.