mr.lisak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdar, mám Fabku II combi 1,6 a při dojezdu na benzinku ukazova kompl dojezd 0 KM, prostě výpary. Podařilo se mi natankovat 54 litrů naturálu, bez prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Takže má zkušenost. Já natankoval do Fabia II 1,4 TDI 59KW celkem 55 litrů nafty. Až jsem si říkal, že Shell to má nějaké pokažené ten stojan. Běžně jsem tankoval tak 42 - 43l. Dojezd ukazoval cca 100km, což v mém případě odpovídá něco okolo 5l. Takže v autě bylo v tu chvilku nalito minimálně 60 litrů nafty. Příště zkusím ještě zacloumat s pistolí jak bylo psáno výše a dám ještě vědět. Jsem zvědavej, zda-li tam je ta rezerva oněch 13l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Když jsem ještě jezdil s F1, do nádrže jsem nalil nejvíce 48l. Je fakt, že jsem nikdy nejel úplně nadoraz. Při prvním vypnutí pistole jsem chvilku počkal, a dočepoval ještě tak 2-3 l. Ukazatel paliva jsme se synátorem přejmenovali na "sklonoměr", chovalo se to podobně jako u Š120, údaje naprosto neodpovídaly realitě. Při normálním tankování plné jsem ujel cca 200 km a nádrž podle budíku stále plná. A zase poslední čtvrtina ubývala strašně rychle. U R zatím ještě tápu , nevím, mám ho krátce, ale jen tak na okraj, když jsem jel ze salónu, přes ujišťování prodejce, na ukazateli nula čili nic, že k pumpě dojedu, zůstal jsem viset cca 500m od pumpy s prázdnou nádrží. Spravil to telefonát a přijeli s 5l. kanystrem gratis a omluvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ...tak jsem dnes zkusil kolik natankuji....uz jsem jel na reservu....ukazovalo mi 60 km dojezd.....natankoval jsem prv za 200 Kc /8 litru/. Vedel jsem , ze tam kam jedu maji o cca 2 Kc na litr levnejsi benzin a tam naberu do plna....po ujeti 40 km a schuzce, jsem zajel doplnit nadrz, a jeste jsem tam natlacil 52.6 l. Dalo by se jeste vic, ale nechtel jsem to prehanet....v kazdem pripade 60 l do nadrze neni zadny problem .......na Economy run tam nacpou vice ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak to potom ujedeš 200 km a ručička se ti ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ....asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak zatim jsem to netestoval, ale po prevzeti auta a prvnim tankovani jsem tam nalil 45,12 takze koukam, ze to pujde jeste vic... No nazdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 i bez lbbnuti s bezp prostorem natankuju 52l, kdyz mi PP rika, ze mam jeste 50km dojezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 .....a proc bys mel blbnout, kdyz mas nadrz na 55 l......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no prave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 dnes sem natankoval 55,55 a PP rikal, ze jeste 20km by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Rada Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Taky pravidelně 52 litrů. Na první cvaknutí pistole. Dojezd ukazuje 50 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suva Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Minulý víkend nádrž spolykala při tankování do prvního cvaknutí pistole 57,5l , displej už ukazoval dojezd 0km, Room. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 vaaau odvaha. si mohl zustat stat nekde cestou k pumpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loudak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak ja si jdu zase trosku pohonit triko. Sice vcelku pravda co nam tady cyber postnul (v sekci FI je toho napsano mraky na tohle tema), nicmene zasadne nedoporucuju tento prostor vyuzivat!!! Podrobnosti proc naleznete v sekci FI, to stejne plati pro FII. muzu poprosit o link na ten clanek, nejak jsem to nemohl najit. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Už se vám někdy podařilo do fabie natankovat víc než 45 l? Zaplňujete někdo záměrně bezpečnostní prostor nádrže (po automatickém vypnutí pistole)? Jojo, FI ma 45+cca12, to se da jezdit, zvlast u TDI, staci jednou tydne k cerpacce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak to potom ujedeš 200 km a ručička se ti ani nehne. Obecne u FI je ukazatel dost mimo, na prvni pulku ndze najedes 700km, na druhou stezi 250... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To záleží asi taky na tom, kolik tam naleješ. Když to dáš plný až po okraj, tak to co máš v bezp. prostoru nádrže máš potom k dobru a začíná se ti úbytek projevovat na ukazateli, až když se dostaneš pod úroveň, ale ten rozdíl, co píšeš je asi trochu nadsazenej, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 FII mám dojezd 10km a leju benzín někdy až po okraj víčka a vždy mám přez 50l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.