dadaoct Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) koukám že Macek má taky smysl pro detail. Ale furt na tu co jsem viděl kdysi nemá. Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně Editováno: 18. Červen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 a ještě ze zadu. V horší kvalitě,ale postačí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 "Ježiši kriste" to byla moje první slova, když jsem to viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ale celkem originální. to mít moc lidí nebude. Ale moje krevní skupina to tedy není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ale zas z těch hrůz co se tu už objevili, jakž takž újde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 na těch fotkách to není zas tak hrozný,ale ve skutečnosti všechny tyhle upravený octy vypadají hnusnějc. Nedokážu si představit tu první červenou na živo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně : : : : Tohle to nema je fakt dobry na pobaveny a hlavne ty reakce "Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 S tedlete octy vzdycky serem , uz dlouho ji chci vyfotit ,ale nikdy mi to nejak nevyslo.,,, zepredu je to jeste vetsi masakr.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 S tedlete octy vzdycky serem , uz dlouho ji chci vyfotit ,ale nikdy mi to nejak nevyslo.,,, zepredu je to jeste vetsi masakr.,, Teda trošku moc chromu na jednom autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Nevedel, ze se ta paska polyuretanova prodava na metry a vzal cele klubko 12-ti metru... Co ma asi delat pak s tim zbytkem, ze ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Teda trošku moc chromu na jednom autě. strasne sprasene auto..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 daktore ty auta su ako dum hruzy nic proti vkusu ale co je moc to je moc... a dve podkovy na kapote to uz je moc... zrejme mu to pridalo pol kona kedze 2 este chybaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 pěkný káry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 někteří lidi zkrátka nemají vkus. Ale je to jen na úhlu pohledu. Někomu se to zkrátka líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Taky přidám jeden kousek: Editováno: 25. Červen 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ještě jeden: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Co říkáte na ten interiér? Podle mě celkem síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Hele nemusíte jen slintat. Můžete si jedno také koupit za dobrý peníz http://tuning.sbazar.cz/fabia-2002-r-v-65t...m-o1630896.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Hele nemusíte jen slintat. Můžete si jedno také koupit za dobrý peníz http://tuning.sbazar.cz/fabia-2002-r-v-65t...m-o1630896.html [/quote Teda tak to je taky mazec. jen nechápu proč někdo tuninguje auto a takovým motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Nekterym kouskum patri reakce "OH MY FUCKING GOD" a vzapeti na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ale znate to "Proti gustu zadny disputat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tohle dneska bylo u mechose kdyz jsem byl odstrojovat moji octavu Tuning jako ze dost Focus predelany na octavku !!! hadejte jak jsem to poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tohle dneska bylo u mechose kdyz jsem byl odstrojovat moji octavu Tuning jako ze dost Focus predelany na octavku !!! hadejte jak jsem to poznal Síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ty výfuky s nárazníkem jsou moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.