Červen 16, 200817 r koukám že Macek má taky smysl pro detail. Ale furt na tu co jsem viděl kdysi nemá. Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně Upraveno Červen 18, 200817 r od dadaoct
Červen 17, 200817 r Ale celkem originální. to mít moc lidí nebude. Ale moje krevní skupina to tedy není.
Červen 18, 200817 r na těch fotkách to není zas tak hrozný,ale ve skutečnosti všechny tyhle upravený octy vypadají hnusnějc. Nedokážu si představit tu první červenou na živo
Červen 18, 200817 r Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně : : : : Tohle to nema je fakt dobry na pobaveny a hlavne ty reakce "Jo a podívejte jak si pohrál s tou linkou na zadním levým okně "
Červen 23, 200817 r S tedlete octy vzdycky serem , uz dlouho ji chci vyfotit ,ale nikdy mi to nejak nevyslo.,,, zepredu je to jeste vetsi masakr.,,
Červen 23, 200817 r S tedlete octy vzdycky serem , uz dlouho ji chci vyfotit ,ale nikdy mi to nejak nevyslo.,,, zepredu je to jeste vetsi masakr.,, Teda trošku moc chromu na jednom autě.
Červen 23, 200817 r Nevedel, ze se ta paska polyuretanova prodava na metry a vzal cele klubko 12-ti metru... Co ma asi delat pak s tim zbytkem, ze ? :D :D
Červen 24, 200817 r Autor daktore ty auta su ako dum hruzy nic proti vkusu ale co je moc to je moc... a dve podkovy na kapote to uz je moc... zrejme mu to pridalo pol kona kedze 2 este chybaju
Červen 25, 200817 r někteří lidi zkrátka nemají vkus. Ale je to jen na úhlu pohledu. Někomu se to zkrátka líbí.
Červen 26, 200817 r Hele nemusíte jen slintat. Můžete si jedno také koupit za dobrý peníz http://tuning.sbazar.cz/fabia-2002-r-v-65t...m-o1630896.html
Červen 26, 200817 r Hele nemusíte jen slintat. Můžete si jedno také koupit za dobrý peníz http://tuning.sbazar.cz/fabia-2002-r-v-65t...m-o1630896.html [/quote Teda tak to je taky mazec. jen nechápu proč někdo tuninguje auto a takovým motorem.
Červenec 10, 200817 r Tohle dneska bylo u mechose kdyz jsem byl odstrojovat moji octavu Tuning jako ze dost Focus predelany na octavku !!! hadejte jak jsem to poznal
Červenec 10, 200817 r Tohle dneska bylo u mechose kdyz jsem byl odstrojovat moji octavu Tuning jako ze dost Focus predelany na octavku !!! hadejte jak jsem to poznal Síla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.