JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 destičky 60% a nebrzdí ručni brzda!mel jsem sundané kolo a jak tam je ta packa co kní jde lano uz je na doraz !!nevíte nekdo co stím?dá se poposadit ta packa?nebo uz musim koupit nový destičky?jak to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 destičky 60% a nebrzdí ručni brzda!mel jsem sundané kolo a jak tam je ta packa co kní jde lano uz je na doraz !!nevíte nekdo co stím?dá se poposadit ta packa?nebo uz musim koupit nový destičky?jak to tam je? Bude tam nějaká chybka, protože ruční brzdu není třeba seřizovat, seřizuje se to samo. 60% je na deskách ještě dobrých, takže spíš zapátrej, čím jiným by to mohlo být. Nejsou lanovody zatuhlé? Drží všechno tam, kde má? Hýbe se to vůbec (přitažení, povolení páky ruční brzdy) Jako juniorovi (nic ve zlém) bych ale doporučil knihu JAK NA TO (autor H.R. Etzold). Stojí sice cca 350,- (jukni na google) ale základ tam vrchovatě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Juráši , tu knížku a další jiné informace o Škodovkách stáhneš tady : http://skoda-virt.cz/cz/clanky/technicke-i...w&fromOld=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jak píše Petr, ruční brzda se seřizuje sama. Ale že máš ten "klíč" zataženej nadoraz je divné. Nožní brzda ti na zadku brzdí dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 destičky 60% a nebrzdí ručni brzda!mel jsem sundané kolo a jak tam je ta packa co kní jde lano uz je na doraz !!nevíte nekdo co stím?dá se poposadit ta packa?nebo uz musim koupit nový destičky?jak to tam je? Buď zatuhlé lanovody- to asi v tvém případě ne , ale přesto vyzkoušej zatáhnout - povolit jestli se to vrací. Lanovody bývají nejčastější závada. Nebo někdo prováděl neodborně výměnu destiček(postupně se při stlačování musí šroubovat) a poškodil samostav uvnitř válečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jak píše Petr, ruční brzda se seřizuje sama. Ale že máš ten "klíč" zataženej nadoraz je divné. Nožní brzda ti na zadku brzdí dobře? ta brzdí v poho nejsem zas takovej junior ale prave tohle mi nejde do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Juráši , tu knížku a další jiné informace o Škodovkách stáhneš tady :http://skoda-virt.cz/cz/clanky/technicke-i...w&fromOld=1 hele nejde mi to stahnout nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Buď zatuhlé lanovody- to asi v tvém případě ne , ale přesto vyzkoušej zatáhnout - povolit jestli se to vrací. Lanovody bývají nejčastější závada. Nebo někdo prováděl neodborně výměnu destiček(postupně se při stlačování musí šroubovat) a poškodil samostav uvnitř válečku. lanovody se hejbou ale ten samostav by to mozna mohl bejt jinak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 hele nejde mi to stahnout nevim jak Tady by to mělo jít , http://rapidshare.com/files/36907607/Rudig...a_Jak_Na_To.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Vypadá to že máš zatuhly mechanizmus ruční brzdy na brzdiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.