matomoto Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj, nevi nekdo jak ma fungovat EDS (el. uzavierka) na 6-kvalt.Okte 4x4? Prave u te 6-kvalt. by to melo pri fungovat na obou napravach, u 5-kvalt pri iba vepredu - odpoved ze skoda auto MB Tak nevim jestli mi tam blbne nejake cidlo, nebo co. EDS by totiz melo pribrzdit odlehcene kolo, a tim pres diferak prenest kroutak na druhou stranu. Jenom ze se mi stalo, ze treba se tocilo PP a LZ kolo, a to EDS nezoplo. Ale za jizdy to je slyset, tak nevim jestli se to aktivuje jenom od urcite rych., nebo co.... To by bylo dost nanic, protoze eds je nejvic potreba kdyz zapadnes, pri rozbehu a pod... Nema s tim nekdo skusenosti? Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Přes PP kolo je nahon na kardan dozadu, takže to se musí točit vždycky... proto je tam EDS. Jestli funguje EDS i na zadní - nevím, někdo tu psal, že ano - ale nemám to odzkoušené. Možná pokud bys měl ESP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 U 4x4 funguje EDS i do zadu a nefunguje na pravé přední kolo, je tam úplně jiná jednotka ABS a co vím, tak nejde už zpětně dát do předokolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) esp mam... Ale i kdyby to bylo tak jak rikate, melo by to v pripade, ze se i PP kolo , nebo i nektere zadni protaci (treba na kluzkem povrchu) fungovat tak, že proste to tocici se kolo pribrzdi, cim se prenese kroutak i na 2 stranu. Nebo se mylim? Protoze jak rikam, stalo se mi, ze sem nekde uvazl, a tocili se kola do križe, a nic se nedelo Editováno: 22. Březen 2008, autor: matomoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 eds funguje do 40ky,nevim kde hledas chybu a proc by bylo neco spatne eds to rozdeluje na kazde naprave zvlast takze vzdy se budou tocit aspon 2kola jak popisujes PP a LZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) No prave ze by to pri melo fungovat tak, ze eds zabezpeči aby se tocili vsechnmy 4 kola , protože pribrzdi kola, ktere se otaceji volnejc Editováno: 3. Duben 2008, autor: matomoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny79 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 EDS mi take funguje az kdyz auto alespon trochu jede...pri stojicim vozidle, kdyz se protaci jedno zadni a jedno predni kolo, tak ani tuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.