Laky.M Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ahoj, prosím všechny, kdo mají podsvětlené vnitřní kliky LED diodou, máte nějaké fotografie ohledně montáže, hlavně teda k umístění diody pod klikou? Díky moc za fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Niekde to tu bolo tiež to nemôžem nájsť,chcem to urobiť tento vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Já jsem tady našel jen jednu fotku jako celkový pohled na podsvícenou kliku... Nic detailnějšího jsem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 mno vyvrtas durecku a pichnes tam Ledku, akorad si vyvrtej tu direcku tak, aby te ta dioda neoslnovala nebo ti nesvitila na bocni sklo,protoze v noci kdyz zaprsi, tak se ti to bude odrazet od bocniho skla a prd uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jasan, ale jde mi o to, zda diodu umístit tak, že svítí jakoby proti směru jízdy, nebo jestli se dá umístit nějak jako pod kliku ve směru jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak jsem to risknul, provrtal plast za kličkou a jednu diodu už mám a svítí až budu dělat zítra druhou tak udělám fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ja bych to nejradeji videl tam, jak ta klika je schovana v tom plastu,tak tam nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ja mam diody v klikach uz nejakou dobu a mam je umistene co nejblize k tomu "kloubu" te kliky, proste tam, kde je ta klika prichycena...nevim, jak to rict lepe, proste ta klika ma jakoby dva konce, za jeden chytate a ten se vzdaluje a jeden konec tam porad drzi, tam je i ten kloubty kliky, tak ja to mam co nejblize tomu mistu, co se snazim popsat...tak mam jistotu, ze za tu diodu nezavadim pri otevirani...diodu jsem pilnikem trochu opiloval, aby mela vetsi rozptyl...v noci me to neoslnuje, jako trosku je to jiny, v aute nemam uplnou tmu, ale nijak mi to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Nebyly by fotky??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 mam fotky jen toho, jak mi to sviti, jine ne, ale jestli chces, muzu vyfotit to misto, kde mam tu diodku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak tady mam umistenou tu diodu ja:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 a můžeš mi popsat odkud jsi tahnul elektriku a jak to máš zapojený?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) tak tady mam umistenou tu diodu ja:) a neoslnuje te to? protoze ta svina dioda sviti jen jednim smerem jsem uvazoval, ze bych do klik pichl nejaky prusvitny plast nebo neco podobneho, do toho plastu diodu a ten plast by tu kliku krasne osvitil bez oslneni. jenze premyslim,jakej ten prusvitnej plast Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 noo...ono to sviti spis do ty kliky, takze me to neoslnuje, jako malinko to sviti kolem, ale na to si hned zvyknes... Jinak co se tyce elektriky, tak ja to mam udelany tak, aby mi to svitilo vzdy, kdyz zapnu svetla, takze normalne za jizdy, takze to mam zapojeny na elektrickem stahovani okynek, tak vedou draty, ktery prece rozsvicujou ty ovladace stahovani okynek, takze tam to mam zapojeny...kdyz sundas ten ovladac, tak vsechny ty draty jsou v takovym konektoru, ja sem jen nasel, kterej je ten pravy a je to...kdybys to chtel aby to svitilo jen pri otevreni dveri, tak to zapoj na tu dverni lampicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Tak já mám hotovo FOTO 1 - dírka pro diodu FOTO 2 - dírka zepředu FOTO 3 - vložené pouzdro diody FOTO 4 - pohled zepředu již s pouzdrem Editováno: 21. Březen 2008, autor: Laky.M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 FOTO 1 - dioda s připájeným odporem FOTO 2 - hotové kablíky zaizolované smršťovačkou FOTO 3 - uchycení kablíků na zadní části tapecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 FOTO 1 - odizolovaný kablík podsvícení tlačítka ovládání okna (je to ten modro šedý) FOTO 2 - napájený kablík k diodě s koncovkou (pak jsem ho zamotal izolační páskou a radši taky přetáhl smršťovačkou) FOTO 3 - již nasazený zapec a vyvedené kabely Na kablík ukostření jsem dal očko a přišrouboval ho předním šroubem který chytne madlo dveří do plechového panelu ve dveřích. Večer ještě udělám fotku, jak to svítí za tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Takhle to svítí za tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Takhle to svítí za tmy parada ked budem tlmit dvere, tiez si take spravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Moc pěkný, ten odpor připájím na přívod proudu?? a jak velký jsi dával??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kluci díky ten odpor jsem připájen na přívod (ikdyž ten chlápek v elektronice říkal, že je jedno na kterém vývodu bude připájen - přišlo mi logické že na přívod) a jestli jsem to dobře přečetl z označení tak má hodnotu 330 Ohmu. Já jsem to nepočítal, řekl jsem mu že chci diody a k nim odpory, že to bude napojené na 12V do auta a on si to spočítal sám... Ale z barevného označení a pomůcky na netu vyšlo 330 Ohmu, tak snad je to správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mám to podobne asi už rok a pol, myslím že najúčinnejšie vyriešené Zapojené tiež na podsvietenie ovládačov, diody sú to červené 20000mCd cez 1kOhm odpory viď fotos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 zapojil som to podla vzoru profora, tie diody su v klbe klucky a dierku ani netreba, je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Profor, škoda že jsem tvoje fotky nenašel než jsem se do toho pustil... Určitě bych to taky radši zapojoval bez vrtání a i to světlo vypadá takové rovnoměrnější ale kupovat nové kliky kvůli tomu fakt teď nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.