Laky.M Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Když dáváte diodu přímo do kličky, jak to má Profor, kam vám směřuje? Kolmo k tomu plastu za klikou nebo dopředu po směru jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) je po smere jazdy, da sa tam pekne uchytit 5mm dioda tam pasuje nadherne(staci ju tam len vlozit a troska prichytit) ked si pozries fotky, ktore sem dal profor tak na tretom obrazku je to krasne vidno ako ide ta dioda Editováno: 25. Září 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No právě z toho obrázku se mi zdá, že jde kolmo k plastu za klikou, jakoby ven ze dveří... Proto jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ide v smere drazky klucky, tam vidis len hlavicku z ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 tak tak ako píše robko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ahoj. Kam viem zapojiť elektriku keď nemám el. sťahovanie vo dverách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 treba tlacitko vyhrevu zadniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 dakujem, to ma nenapadlo. ja som si myslel že na vypínač svetiel, len som sa bál že ked to zničím tak to bude drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Neuvažoval jste někdo o dvoubarevných diodách, aby při odemčených dveřích svítila jedna barva a při zamčených druhá? Jak by to šlo zapojit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) uplne jednoduse chce to pridavny usmernovac na 5V(je to soucastka, ktera vypada jako tranzistor) a pomoci boolovy algebry si udelej stavy,ktere zakodujes a podle toho zapojis pomoci hradel dvere 1. - 0 2. - 1 Vystup a b c 0 1 0 1 0 0 0-zavrano 1-otevreno c-spolecna zem - nemusis ji davat do vypoctu, ale pripoj ji natvrdo a-jedna barva anoda b-druha barva anoda Editováno: 6. Duben 2008, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak to je na mě trošku složitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 uplne jednoduse chce to pridavny usmernovac na 5V(je to soucastka, ktera vypada jako tranzistor) a pomoci boolovy algebry si udelej stavy,ktere zakodujes a podle toho zapojis pomoci hradel dvere 1. - 0 2. - 1 Vystup a b c 0 1 0 1 0 0 0-zavrano 1-otevreno c-spolecna zem - nemusis ji davat do vypoctu, ale pripoj ji natvrdo a-jedna barva anoda b-druha barva anoda V jednoduchosti je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 já sem si s ledkama užil když sem si dělal podsvícení na auto! SIce pakárna práce ale vyšlo mě komplet podsvícení auta zelený super vzhled a na míru na 800 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 I já jsem řešil podsvícení diodou navrtanou do plastu naproti kličce Fotky z montáže bohužel nemám, ale je to vesměs podobné, jak se zde popisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Luckymann tak to to je asi najrajsia robota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Luckymann, to je krása a tá modrá farba je super. Aké konektory ste použili? Dajú sa kúpiť nejaké malé a schopné alebo ste tam dali len obyčajné piny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jen tak pro predstavu ja pouzil fastony, ale to je jen jedna z variant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 I já jsem řešil podsvícení diodou navrtanou do plastu naproti kličce Fotky z montáže bohužel nemám, ale je to vesměs podobné, jak se zde popisuje to je obyč.modrá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 luckymann - co je to za diodu že má takový krásný rozptyl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Není to obyč. modrá - je to naopak vysocesvítivá s čirým pouzdrem, 3mm (prodejce GME, číslo bych musel pohledat). S tím rozptylem je potřeba si pohrát a nasměrovat diodu tak aby efekt byl co nejlepší ) Potom zafixovat tavným lepidlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 myslím že do rozsahu osvetlenia lepšie ako som robil ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Prvotní nápad podsvítit kličky vznikl po návštěvě tvých stránek, profore a těší mě, že se líbí... Takže díky za inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 too som rád a páčia sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jj Profor, musím přiznat že u mě jsi to taky odstartoval ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 ...ale už prestaňte lebo začnem byť namyslený... lol diky ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.