ReWegar Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) To luckymann: Nechtel by sis to jeste zopakovat?? Docela bych o to stal (takze takhel krasne modreeeeee) Diky za odpoved (klido PM) treba se dohodnem Editováno: 24. Duben 2008, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 I já jsem řešil podsvícení diodou navrtanou do plastu naproti kličce Fotky z montáže bohužel nemám, ale je to vesměs podobné, jak se zde popisuje mas to opravdu pekny, takhle si to taky predstavuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No aj ja som robil podsvietenie kluciek (teda okrem ineho). Je to sice Octavia ale je to podobne, tak ak vam pomoze trochu inspiracie s umiestnenim a napojenim LED, tak je to tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak to je podpis teda mas to opravdu pekny, takhle si to taky predstavuji Presne podľa tvojho návbodu som to namontoval ozzymu a je spokojný! Vďaka za help. No aj ja som robil podsvietenie kluciek (teda okrem ineho). Je to sice Octavia ale je to podobne, tak ak vam pomoze trochu inspiracie s umiestnenim a napojenim LED, tak je to tu:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Presne podľa tvojho návbodu som to namontoval ozzymu a je spokojný! Vďaka za help. Noo videl som to OZZYho, ma to v cervenom, hmm super Som rad, ked ten navod niekomu pomoze, (mozno niekoho aj odradi, ked uvidi co sa moze pritom poserkat ). Ved aj ja som bral inspiraciu z tvojich navodov a fotiek, hlavne podsvietenie kurenia a tavne lepidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Neuvažoval jste někdo o dvoubarevných diodách, aby při odemčených dveřích svítila jedna barva a při zamčených druhá? Jak by to šlo zapojit??? ja tam mam dve 3mm led. biela svieti s vnuitornym osvetlenim a zelena pri zapnutych svetlach. nic zlozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free27 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Čau kluci, poradí mi někdo osobu, která by mi to byla schopná udělat do mého vozu? Nejlépe Praha nebo její blízké okolí. Díky za info nebo dokonce za SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Já bych zase uvítal JM kraj, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 no jak jsme jiz psal stale bych mel tez zajem : PRAHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jestli manzelka a prace da, a v GMku budou mi vhodne diody a konektory, tak to zkusim u sebe udelat a nasledne budu referovat jak to dlouho trva a tak. PS: Praha a okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 To bude super. budu držet palečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zadarilo. Delal jsem to zpusobem jak bylo zde nekde vyse popsano - bez vrtani, primo do telesa klicky. Pouzil jsem LED 5MM, 1000cd/120st, barva pure green (katalog GME). Vysledek v prilozenych fotkach. Podle me by to sneslo i neco mene svitivejsi LEDku, treba i 3mm a nebo vetsi odpor . Napajeni jsem vzal z podsviceni ovladacu oken, takze se da i regulovat jas Kdyz se to pripravi (kabely na LEDky a konektory), tak je to prace tak na cca 20min jedny dvere. Teda za predpokladu, ze je tam kde vzit napajeni na podsviceni (ovladace oken). Kdo mate zajem, tak se ozvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Mám to podobne asi už rok a pol, myslím že najúčinnejšie vyriešené Zapojené tiež na podsvietenie ovládačov, diody sú to červené 20000mCd cez 1kOhm odpory ahoj ako sa ti podarilo zmenit podsvietenie ovladacov na ovladanie okna na cervenu?? nieje to standarnde zelene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 No aj ja som robil podsvietenie kluciek (teda okrem ineho). Je to sice Octavia ale je to podobne, tak ak vam pomoze trochu inspiracie s umiestnenim a napojenim LED, tak je to tu:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 ako si si spravil podsvietenie palubovky.. vies nejaky link poslat dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Zapojené tiež na podsvietenie ovládačov, diody sú to červené 20000mCd cez 1kOhm odpory To musí svítit jak prase, 20 Cd, to už jsou pěkné rentgeny. Měl jsem v O1 LEDky 700 mCd a s 1k odporem to svítilo hodně, dával jsem tam pak mnohem větší odpory, aby to nerušilo za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Moc pěkný, ten odpor připájím na přívod proudu?? a jak velký jsi dával??? když budeš kupovat ty diody,tak stačí říct,že chceš odpory na ty diody,a že je to do auta,takže nestabilních 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Můžete mi poradit?Dá se vyndat nějak vnitřní klika aniž bych sundaval tapec?Zřejmě mi vypadlo táhlo.Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Vnitřní kliku vymontuješ tak, že nejdřív pomocí hodně tenkého šroubováku (já používám jehlu) vycvakneš krytky vepředu na ovládání zrcátek a vzadu s repráčkama, a to tak, že po částečném odtažení táhla kliky z vnitřní strany vsuneš šroubovák mezi plast kliky a krytku - je tam takový žlábek, opatrně, abys neulomil packy na krytkách. Potom je pod krytkou 1x torx, po vyšroubování opatrně odpáčíš západky po obvodě plastu kliky a celou ji vyndáš. Jde to celkem dobře a bez problémů. Při zpětné montáži si musíš dát pozor, aby ti západky úplně zapadly za tapec, aby to pěkně lícovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Možná jsem se netrefil do správného tématu, ale přesto, mohl by mi někdo prosím poradit na jaký vodič nejlépe napojit osvětlení LED ve vnitřních klikách. Mám classic bez el. oken a chci se napojit na regulovatelný + osvětlení palubky, ale nevím který je ten pravý. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 sedo modry na spinaci svetiel. ak nemas el okna nemas ho vo dverach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feebe Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Zdravím, doufám že mi pomůžete.. Potřeboval bych kvůli osvětlení interiéru oddělat středový panel, ale nejde mi oddělat přes řadící páku, konkrétně nemůžu přijít na to, jak oddělat tu sponu. Poradí mi někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 ramik radiacej paky vycvakni zo stredoveho panelu a nemusis ju davat dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feebe Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Tohle vím, už jsem to takhle asi 3x delal, ale docela by me zajimalo jak se to da oddelat uplne, chci totiz oddelat vsechny plasty kvuli natazeni drazku na diody a repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feebe Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 (editace) Tak jsem konecne udelal to, do ceho jsem se chtel pustit uz asi pul roku.. Osvetleni klik, Je to nadhera, ale daval jsem to jeste na vypinac, ktery je na stredovem panelu. Takze prace to trvalo 15 hodin, a k tomu jsem to delal jeste s automechanikem a elektrikarem, jako reknu vam plasty ve fabce, zadna sranda:D Pri te prilezitosti jsem dal aji neony na nohy - i do zadu. No proste, ted je to nadhera jet ve tme Foto dodam, jen co se dostanu k fotaku, kde bude neco videt. Editováno: 23. Březen 2010, autor: feebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marshal73 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ahoj. Našiel by sa tu nejaký zručný chlapík s precíznou prácou z okolia Brna,ktorý by bol ochotný mi urobiť osvetlenie kľučiek ? Ideál dve farby led.(zamknuté/odomknuté resp.biela&zelená ) Okná komplet v elektrike. SZ prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.