Březen 21, 200817 r Dúfam, že to tu už nie je.video Takové idioty by měli nějak humánně usmrtit a rozřezat na orgány.
Březen 21, 200817 r kéž by jen sebevrah, ten by minimálně vážně zranil i toho, do koho by to lunul Upraveno Březen 22, 200817 r od rolbar
Březen 22, 200817 r Mě se líbí, jak to na těch mašinách zvládali Průšvih ovšem je, že opravdu vážně ohrožovali ostatní
Březen 25, 200817 r Podle mne jsou to sebevrazi, ale nejakou tu zkusenost, soude podle toho jak je zvladali, tak asi maji... Nic ovsem neomlouva fakt, ze vazne ohrozovali ostatni...
Březen 26, 200817 r No ja bych rekl, ze ten v tom bawu to mel o dost tezsi. Todle nebylo zas takove maso !
Březen 26, 200817 r Tyhle blbce nemam rad. Nedavno mezi mnou a jinym autem projel blbej motorkar na pruhový čáře a ještě se divil, že sem mu asi neuhnul na kraj, aby mohl lip projet. A pak to poslal na zadni a myslel, jak je hustej.
Březen 27, 200817 r Tak videjko celkem dobry... Sice v makovici ma asi vykradeno dobre,ale na druhou stranu ma tu motorku bych rekl dost v rukach.. Prdel je to ovsem do ty doby,nez se nekomu neco stane..
Březen 27, 200817 r Tyhle blbce nemam rad. Nedavno mezi mnou a jinym autem projel blbej motorkar na pruhový čáře a ještě se divil, že sem mu asi neuhnul na kraj, aby mohl lip projet. A pak to poslal na zadni a myslel, jak je hustej. No ja bych se taky divil, ja kdyz vidim, ze jede nekdo rychlejsi tak uhnu.
Březen 27, 200817 r Tyhle blbce nemam rad. Nedavno mezi mnou a jinym autem projel blbej motorkar na pruhový čáře a ještě se divil, že sem mu asi neuhnul na kraj, aby mohl lip projet. A pak to poslal na zadni a myslel, jak je hustej. Kdo to nezkusí,nepochopí
Březen 31, 200817 r No ja bych se taky divil, ja kdyz vidim, ze jede nekdo rychlejsi tak uhnu. Napodobne.. Hlavne motorkarum uhybam..Sam sem na motorce neco najel..
Březen 31, 200817 r Driv jsem uhybal ale uz nee. Po prima zazitku na melnicku kdy me dojel motorkar a jal se me predjizdet do zatacky kam nemohl ani nahodou videt a vtom nejlepsim se vyritil ze zatacky autobus. Mel jsem plny ruce volantu abych ho nesundal debi...
Duben 12, 200817 r videjko nahherny....je videt ze umeji jezdit a motorka neovlada je ale oni ji.to je dost dulezite u takovejhle masin.kazdopadne dost ohrozuji ostatni...to je vec druha.jak pise stralis kdo nezzkusi nepochopi Upraveno Duben 12, 200817 r od burek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.