mira Vloženo 21. Březen 2008 Vloženo 21. Březen 2008 (editace) kdo ví,??a vůbec jsou zadní tapeci stejný u sedana se zadníma u krátký???? Editováno: 21. Březen 2008, autor: mira Citovat
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Vloženo 21. Březen 2008 Myslíš tapecy nebo to na co máš šipku? Ten plast na B sloupku a dole na prahu je stejný, liší se to až výš - u C sloupku a tapecy na zadních dveřích jsou podle mě také totožné, dveře mají odlišný tvar jen v horní části. Citovat
Losky83 Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 pokud se nepletu, sedan je stejnej jako combi interiérem. Pochybuju, že budou pasovat tapecy z hatche na sedan. Ale u člena hphp jsem na vlastní oči viděl na hatchbacku zadní tapecy z kombíka. Normálně jsou totožené, jen u konce tapeců (směrem k c sloupku) jsou u okýnka asi o 2cm kratší, ale jen u okna Citovat
mira Vloženo 22. Březen 2008 Autor Vloženo 22. Březen 2008 Mišo myslím tapeci zadních dveří....no a ten plast jak jsou šipky..mě jde o to že koupím černý vnitřek tak abych pak nekoukal až bude z krátké a by to tam pasovalo...sedan je stejnej jak kombi to vím....no asi bude nejjednoduší sehnat vnitřek z combi... Citovat
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 No jedna věc, pokud chceš kompletně černý interiér, asi ho mít nebudeš, prt. ten byl jen v RS. Půlka černá byla i v combi, ale celý černý jen v RS a ta se v combi nedělala. Citovat
frenky Vloženo 1. Květen 2008 Vloženo 1. Květen 2008 Ahoj míro ! Krátká má tapec do špičky a kombajn takový zaobleny.a ten spodní díl u podběhu se také liší. Musíš scháňet vnitřek z combi je schodní ze sedanem.frenky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.