Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

kdo ví,??a vůbec jsou zadní tapeci stejný u sedana se zadníma u krátký????

post-1266-1206130013_thumb.jpg

Upraveno od mira

Myslíš tapecy nebo to na co máš šipku? Ten plast na B sloupku a dole na prahu je stejný, liší se to až výš - u C sloupku a tapecy na zadních dveřích jsou podle mě také totožné, dveře mají odlišný tvar jen v horní části.

pokud se nepletu, sedan je stejnej jako combi interiérem. Pochybuju, že budou pasovat tapecy z hatche na sedan. Ale u člena hphp jsem na vlastní oči viděl na hatchbacku zadní tapecy z kombíka. Normálně jsou totožené, jen u konce tapeců (směrem k c sloupku) jsou u okýnka asi o 2cm kratší, ale jen u okna

• Autor

Mišo myslím tapeci zadních dveří....no a ten plast jak jsou šipky..mě jde o to že koupím černý vnitřek tak abych pak nekoukal až bude z krátké a by to tam pasovalo...sedan je stejnej jak kombi to vím....no asi bude nejjednoduší sehnat vnitřek z combi... lol

No jedna věc, pokud chceš kompletně černý interiér, asi ho mít nebudeš, prt. ten byl jen v RS. Půlka černá byla i v combi, ale celý černý jen v RS a ta se v combi nedělala.

• 1 měsíc později...

Ahoj míro ! Krátká má tapec do špičky a kombajn takový zaobleny.a ten spodní díl u podběhu se také liší. Musíš scháňet vnitřek z combi je schodní ze sedanem.frenky ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.