Přejít na obsah

Bezpecnostni srouby na O1 combi TDI 1999

Cooper

Doporučené příspěvky

HELP!!! V nejblizsi dobe si budu objednavat chromove kolecka 17"x7" ET35 na O1 combi a rovnou si chci k nim koupit i bezpecnostni srouby. Ta firma ale nema na srouby konfigurator,tak ze netusim oznaceni ani stoupani zavitu,konus hlavy,proste nic. Nema nekdo zkusenost s timto problemem? DIKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HELP!!! V nejblizsi dobe si budu objednavat chromove kolecka 17"x7" ET35 na O1 combi a rovnou si chci k nim koupit i bezpecnostni srouby. Ta firma ale nema na srouby konfigurator,tak ze netusim oznaceni ani stoupani zavitu,konus hlavy,proste nic. Nema nekdo zkusenost s timto problemem? DIKY
Tak tento problém jsem řešil před 10 dny ,pokud jde o závit je to průměr 14mm stoupaní 1.5 a délka podle druhu kola ale je to kolem 28 mm dosedací plocha je podle druhu kol RONAL má půlkulatou dosedací plochu jinak ostatní mají kužel to je asi všechno co jsem zjistil .ahoj :) Neználek
Odkaz ke komentáři

Tak tento problém jsem řešil před 10 dny ,pokud jde o závit je to průměr 14mm stoupaní 1.5 a délka podle druhu kola ale je to kolem 28 mm dosedací plocha je podle druhu kol RONAL má půlkulatou dosedací plochu jinak ostatní mají kužel to je asi všechno co jsem zjistil .ahoj :) Neználek

OK,diky hned jsem moudrejsi :)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Neználek to napsal dobře, jen ta délka u origo šroubů je 27 mm - http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0

A jestli budeš potřebovat šrouby s kuželovou nebo půlkulatou hlavou už musíš koupit podle kol. Já mám na jedné sadě kol kuželové a na druhé kulové.

Diky kluci ;) koupil jsem na kazdy kolo dva ruzny druhy bez.sroubu. Poridim jeste jeden do tretice a zlodeji lol To vite parkuju v Praze a mam chrom alu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...