Přejít na obsah

Hokej v MB

zdsamct

Doporučené příspěvky

kluci z MB delaji se u vas krasny auta, ale za to co jste predvedli pred poslednim zapasem MBxBRNO s listky pro hostujici fanousky mate cervenou a velky minus

komete nejak nefandim a je mi celkem jedno co se tam deje i kdyz jsem kousek od brna, ale jen pro toto bych rad aby pres vas postoupila

pisu za stavu 1:1 10 min pred koncem radne hraci doby

je to fakt pekna svinarna co se u vas deje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci z MB delaji se u vas krasny auta, ale za to co jste predvedli pred poslednim zapasem MBxBRNO s listky pro hostujici fanousky mate cervenou a velky minus

komete nejak nefandim a je mi celkem jedno co se tam deje i kdyz jsem kousek od brna, ale jen pro toto bych rad aby pres vas postoupila

pisu za stavu 1:1 10 min pred koncem radne hraci doby

je to fakt pekna svinarna co se u vas deje

Já sem taky neutrál,ale to co MB předvedla je nehorázný ...je mi z toho na..... :ble a ačkoliv jako čech sem vždy fandil čechum než moravanum.Dneska dělam vyjímku a přeju Brnu,aby nakopalo MB do z...u!!!!!

Odkaz ke komentáři

Bobíčku chápu Tvoje sympatie k MB, ale co je moc...

Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň.

Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn.

Lístky taky mohly být vyprodány a ten co je nakoupil je neprodal.

Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo.

omluvte špatnou diakritiku, píši na slovenské klávesnici.

Odkaz ke komentáři

Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň.

Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn.

Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo.

Ještě,že mám nizkou duševní úroven jinak bych asi pochopil co pan Bobík píše a byl bych naštvanej......a kdyby slyšel pan kolega rozhovor s panem Šindelem tak by mě zajímalo co si myslí o jeho inteligenci....ale to asi nemá cenu.Kdybych byl z MB tak se asi taky peru za svuj klub,hlava nehlava.

Odkaz ke komentáři

taky nevěřím tomu, že by se prodávali lístky na občanku, spíš je někdo nakoupil ve velkým. Brňáci se tam nedostali tak je z toho afera.

Odkaz ke komentáři

neco je z netu,neco od kluku co tam byli,pan sindel k tomu objasneni pridal svoje :) ,aby se vic zjistilo tak pro jistotu jsou blokovany skoro cely MB hokejovy stranky a cely jejich forum ...........................,

proc samo vedeni MB neprijde s nejakym vysvetlenim jak to vubec bylo kdyz jsou prece cisti???nebo snad ze by to podelaly a ted nevi co delat a povidat / viz smesny vystup sindela /

jak uz jsem rikal,ta kometa je mi fakt volna,jen jsem upozornil na neco co se deje ,a proto mam ja i ostatni kterym se nelibi co udelaly nizkou dusevni uroven???

Odkaz ke komentáři

taky nevěřím tomu, že by se prodávali lístky na občanku, spíš je někdo nakoupil ve velkým. Brňáci se tam nedostali tak je z toho afera.

Jám si myslím, že kdyby to bylo jak říkáš tak by to někdo z MB rozumě vysvětlil a to nikdo neudělala ba se k tomu raději to nikdo nevyjadřuje tak proto ty závěry ty chytráku. lol lol lol

prostě nemají čistý svědomí. A kdyby měl někdo ty lístky nakoupený tak by je prodal i Brňákům aby mu v tom nezůstali prachy. Já v tom vidím jednoznačnej záměr a dokud to někdo nevysvětlí tak .......

Odkaz ke komentáři

Jám si myslím, že kdyby to bylo jak říkáš tak by to někdo z MB rozumě vysvětlil a to nikdo neudělala ba se k tomu raději to nikdo nevyjadřuje tak proto ty závěry ty chytráku. lol lol lol

prostě nemají čistý svědomí. A kdyby měl někdo ty lístky nakoupený tak by je prodal i Brňákům aby mu v tom nezůstali prachy. Já v tom vidím jednoznačnej záměr a dokud to někdo nevysvětlí tak .......

presne tak :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...