zdsamct Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 kluci z MB delaji se u vas krasny auta, ale za to co jste predvedli pred poslednim zapasem MBxBRNO s listky pro hostujici fanousky mate cervenou a velky minus komete nejak nefandim a je mi celkem jedno co se tam deje i kdyz jsem kousek od brna, ale jen pro toto bych rad aby pres vas postoupila pisu za stavu 1:1 10 min pred koncem radne hraci doby je to fakt pekna svinarna co se u vas deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 http://zpravy.idnes.cz/policie-obsadila-bo...0049_domaci_jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 kluci z MB delaji se u vas krasny auta, ale za to co jste predvedli pred poslednim zapasem MBxBRNO s listky pro hostujici fanousky mate cervenou a velky minuskomete nejak nefandim a je mi celkem jedno co se tam deje i kdyz jsem kousek od brna, ale jen pro toto bych rad aby pres vas postoupila pisu za stavu 1:1 10 min pred koncem radne hraci doby je to fakt pekna svinarna co se u vas deje Já sem taky neutrál,ale to co MB předvedla je nehorázný ...je mi z toho na..... a ačkoliv jako čech sem vždy fandil čechum než moravanum.Dneska dělam vyjímku a přeju Brnu,aby nakopalo MB do z...u!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To je hnus, ubožáci z MB. :ble :ble :ble :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 myslim si,ze se toto jednani mb jednou vrati i s urokama.. uvidise no.. jinak sem z brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 hnus velebnosti , za tohle bych udělil kontumačák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kuwy boleslavký a to ještě vyhráli. . Doufám že je chomutov smázne. Zasran.....MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak to je "solidní"....jsem si v týdnu říkal, že by nebylo špatné kdyby byl v Bouli extraligový hokej, ale ať jdou na rybník, prt. tohle se fakt nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no, když jsem to viděl, tak opravdu fakt idioti v Boleslavi, kteří toto vymysleli !!! ( pořadatelé ??? funkcionáři ??? )...já jen doufám, že se to bude nějak řešit a potrestají je !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Je to hnus!!!A ještě ke všemu vyhráli!Ale něco podobného bylo i loni na Spartě na 6.zapas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jojo todle bylo fakt pod uroven !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 A navíc trapnej Šindel "já nic nevím, za nic nemůžu, mám rýmu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 nezbývá než MB poblahopřát k vítězství a doufat že je Chomutov nakope za tu jejich fair playr do.......! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 nezbývá než MB poblahopřát k vítězství a doufat že je Chomutov nakope za tu jejich fair playr do.......! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 nezbývá než MB poblahopřát k vítězství a doufat že je Chomutov nakope za tu jejich fair playr do.......! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Bobíčku chápu Tvoje sympatie k MB, ale co je moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Bobíčku chápu Tvoje sympatie k MB, ale co je moc... Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň. Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn. Lístky taky mohly být vyprodány a ten co je nakoupil je neprodal. Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo. omluvte špatnou diakritiku, píši na slovenské klávesnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň.Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn. Lístky taky mohly být vyprodány a ten co je nakoupil je neprodal. Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo. omluvte špatnou diakritiku, píši na slovenské klávesnici. Ještě,že mám nizkou duševní úroven jinak bych asi pochopil co pan Bobík píše a byl bych naštvanej......a kdyby slyšel pan kolega rozhovor s panem Šindelem tak by mě zajímalo co si myslí o jeho inteligenci....ale to asi nemá cenu.Kdybych byl z MB tak se asi taky peru za svuj klub,hlava nehlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň.Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn. Lístky taky mohly být vyprodány a ten co je nakoupil je neprodal. Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo. omluvte špatnou diakritiku, píši na slovenské klávesnici. taky nevěřím tomu, že by se prodávali lístky na občanku, spíš je někdo nakoupil ve velkým. Brňáci se tam nedostali tak je z toho afera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Míšo, poťád je to jedna paní povídala. To, že se lístky prodávaly na občanku, je jen z úst Brňenských fanoušku. Prostě těm blábolum nevěřím nic víc, nic míň.Jinak na hokej už nějaký ten pátek nechodím. Chodil jsem, když se bojovalo o druhou ligu a to se hrálo více méňe proti okolním městečkum. Atmosféra super a lidi fajn. Lístky taky mohly být vyprodány a ten co je nakoupil je neprodal. Stát se mohlo cokoliv, ale výjevy zdejších pánu jsou k smíchu a je vidět jejich nízká duševní uroveň. Nadávat do idiotu a ubožáku a podobně, když si o tom jen prečtu z netu a jen vyjádrení z jedné strany. To je tipický pro náš český národ. Zase se tu pár lidí předvedlo. omluvte špatnou diakritiku, píši na slovenské klávesnici. neco je z netu,neco od kluku co tam byli,pan sindel k tomu objasneni pridal svoje ,aby se vic zjistilo tak pro jistotu jsou blokovany skoro cely MB hokejovy stranky a cely jejich forum ..........................., proc samo vedeni MB neprijde s nejakym vysvetlenim jak to vubec bylo kdyz jsou prece cisti???nebo snad ze by to podelaly a ted nevi co delat a povidat / viz smesny vystup sindela / jak uz jsem rikal,ta kometa je mi fakt volna,jen jsem upozornil na neco co se deje ,a proto mam ja i ostatni kterym se nelibi co udelaly nizkou dusevni uroven??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 no panove, co se zastavate mb, jakoze je to vase pravo, ale verit tomu, ze listky byly skutecne vyprodany je opravdu k smichu.. zajimave je, ze na dalsi zapas s chomutovem listky vyprodane nejsou asi tak, at si udela kazdy svuj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 taky nevěřím tomu, že by se prodávali lístky na občanku, spíš je někdo nakoupil ve velkým. Brňáci se tam nedostali tak je z toho afera. Jám si myslím, že kdyby to bylo jak říkáš tak by to někdo z MB rozumě vysvětlil a to nikdo neudělala ba se k tomu raději to nikdo nevyjadřuje tak proto ty závěry ty chytráku. lol prostě nemají čistý svědomí. A kdyby měl někdo ty lístky nakoupený tak by je prodal i Brňákům aby mu v tom nezůstali prachy. Já v tom vidím jednoznačnej záměr a dokud to někdo nevysvětlí tak ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jám si myslím, že kdyby to bylo jak říkáš tak by to někdo z MB rozumě vysvětlil a to nikdo neudělala ba se k tomu raději to nikdo nevyjadřuje tak proto ty závěry ty chytráku. lol prostě nemají čistý svědomí. A kdyby měl někdo ty lístky nakoupený tak by je prodal i Brňákům aby mu v tom nezůstali prachy. Já v tom vidím jednoznačnej záměr a dokud to někdo nevysvětlí tak ....... presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.