octavio Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdravim Vas pani, dnes som si nuloval servisny interval (klasicky na budikoch), lebo som menil olej, filtre, atd.... Chcel som si urobit preventivne aj diagnostiku motora a na moje prekvapenie som sa nemohol spojit s rj motoru, vraj jednotka má dlhu odozvu. Niekedy som sa aj spojil ale mal som vysvietene iba tlacidlo chybove kody a ked som klikol tak to tam napisalo ze jednotka nepodporuje chybove kody alebo nastala chyba v komunikacii! Ostatne mi diagnostikovat ide, t.j. pristrojova doska a central (okna). Neviete mi poradit kde by mohla byt chyba? Mam VAG-COM 304 aj 409 + kabel na USB. Octavia I, rv98, 1.6i, 74kW Simos2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zkus změnit přenosovou rychlosr na 9600 baudů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Ak myslis vo windowse v spravcovi zariadeni, tak na tom "usb seriovom" porte mam nastavene 9600 bitov za sekundu.... EDIT: prepac, napadlo ma ze myslis asi vo vagu, no mam tam tam nulu, sakra... ja som magor, dal som tam 9600, zajtra uvidime a dam vedet.... vdaka zatial cosby.... Zkus změnit přenosovou rychlosr na 9600 baudů Editováno: 22. Březen 2008, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ak myslis vo windowse v spravcovi zariadeni, tak na tom "usb seriovom" porte mam nastavene 9600 bitov za sekundu.... EDIT: prepac, napadlo ma ze myslis asi vo vagu, no mam tam tam nulu, sakra... ja som magor, dal som tam 9600, zajtra uvidime a dam vedet.... vdaka zatial cosby.... Nastav to primo ve VAG-COMu. Kdyz jsem to nastavoval primo na COM portu, nefungovalo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Vďaka už mi to ide, mal som tam nulu namiesto 9600 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.