Jar_da Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jj,to já vim že ceny v německu(když neberu ty katalogový) jsou daleko menší než u nás.Známej si taky nedavno přivezl z německa Audi A6-Avant 2.7TDi v nadstandart.výbavě (předváděčka z necel.6000km-prakticky nové auto!!!) a pořídil jí tam o více jak 400.000kč méně než co měl zjištění u nás ty ceny předváděček a takovou A6 tam pořídil za cenu za co by u nás měl OII Combi L+K 2.0TDI Taky přemýšlim že bych v létě místo toho novýho Superba co chci koupit,radši přivezl takovou A6 2.7TDi(nechci zas Quattro a ty 3.0TDi jsou jen v Quattru)........nejde mi vůbec o to že to bude Audi..ten novej Superb se jí myslim už vyrovná,ale o pořádnej V6TDi motor kterej v SII určitě nebude a to mě sere. Když jsem se naposledy svezl právě s takovym 2.7TDi(nebo i u druhého známého z 3.0TDi) tak jsem byl pak akorát nasranej z těch všech čtyřválců co jsem kdy měl. Ten známej co si přivezl tu A6 Avant 2.7TDi mi řekl že kdybych chtěl A6 limuzínku(na combiky nejsem) z 2.7TDi z hodně nadstandart.výbavou tak funglovku tam pořídim pod mega scela určitě a to už bude libová.....prý když to tam kupoval on u Audi dealera tak tam zrovna měli na salóně takovou A6 lim.2.7TDi man.6.kvalt(funglovou) z fakt libovou výbavou(sport.sedadla+kůže,dřevo,Navi,park.asistenty,Xena,18"kola a další hromada blbostí který bych ani nepotřeboval)a byla ze slevou za 36.000,-euro,to když beru dle dnešního kurzu tak je to +- 909.000kč,což u nás když jsem se ptal na Jarově na nějakou takovou tak funglová pod 1,1mil.nejsou a to je v základ.výbavě a když jsem tomu prodejci tehdy odhadem řekl tu výbavu co měla ta podle toho známého z toho německa co jí tam viděl na salóně za těch 36.000,-euro tak mi řekl ten prodejce řekl že u nich ze slevou at nepočítám pod 1,3mil. .....takže opět rozdíl min.400.000kč. Tehdy na tom Jarově měli venku stát novou A6 2.0TDi limuz...asi v nějakym základu protože neměla ani chrom.lišty kolem bočních oken a vevnitř jsem jen zahlídl ten obyč.volant,světlou hnusnou látku apod. a byla podotýkám už v akci za 889.900kč. já nevím proč? - motory 2,5 TDI pětiválce dávají jen do Transporterů, Multivanů a Crafterů, akorát ho má Touareg, kdyby ho dali do supa, když vidím jak to cvičí s Transporterem a Touaregem i při jejich váze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/136400-skodov...nu-levneji.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/136400-skodov...nu-levneji.html Je to o 3 příspěvky víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Je to o 3 příspěvky víš nikoliv, je to o 3 příspěvky VÝŠ, víš !? Editováno: 30. Březen 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 nikoliv, je to o 3 příspěvky VÝŠ, víš !? A to to ma byt Moderátor pro Pravopys :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 já nevím proč? - motory 2,5 TDI pětiválce dávají jen do Transporterů, Multivanů a Crafterů, akorát ho má Touareg, kdyby ho dali do supa, když vidím jak to cvičí s Transporterem a Touaregem i při jejich váze... Přesně tak!!!!!! Já mám toho pětiválce 2.5TDi ve všech Carravelle a je super,akorát tam je divně zpřevodovanej,hlavně jednička.....ale ten motor sám o sobě je super. Nedavno jsem s tou Carravellou táhnul kluka co ho vyšplouchnul jeho Peugeot 607 a upřímně jsem ani necítil že táhnu takovej kus auta.....ten tahal nádherně i z takovou zátěží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jj,to já vim že ceny v německu(když neberu ty katalogový) jsou daleko menší než u nás.Známej si taky nedavno přivezl z německa Audi A6-Avant 2.7TDi v nadstandart.výbavě (předváděčka z necel.6000km-prakticky nové auto!!!) a pořídil jí tam o více jak 400.000kč méně než co měl zjištění u nás ty ceny předváděček a takovou A6 tam pořídil za cenu za co by u nás měl OII Combi L+K 2.0TDI Taky přemýšlim že bych v létě místo toho novýho Superba co chci koupit,radši přivezl takovou A6 2.7TDi(nechci zas Quattro a ty 3.0TDi jsou jen v Quattru)........nejde mi vůbec o to že to bude Audi..ten novej Superb se jí myslim už vyrovná,ale o pořádnej V6TDi motor kterej v SII určitě nebude a to mě sere. Když jsem se naposledy svezl právě s takovym 2.7TDi(nebo i u druhého známého z 3.0TDi) tak jsem byl pak akorát nasranej z těch všech čtyřválců co jsem kdy měl. Ten známej co si přivezl tu A6 Avant 2.7TDi mi řekl že kdybych chtěl A6 limuzínku(na combiky nejsem) z 2.7TDi z hodně nadstandart.výbavou tak funglovku tam pořídim pod mega scela určitě a to už bude libová.....prý když to tam kupoval on u Audi dealera tak tam zrovna měli na salóně takovou A6 lim.2.7TDi man.6.kvalt(funglovou) z fakt libovou výbavou(sport.sedadla+kůže,dřevo,Navi,park.asistenty,Xena,18"kola a další hromada blbostí který bych ani nepotřeboval)a byla ze slevou za 36.000,-euro,to když beru dle dnešního kurzu tak je to +- 909.000kč,což u nás když jsem se ptal na Jarově na nějakou takovou tak funglová pod 1,1mil.nejsou a to je v základ.výbavě a když jsem tomu prodejci tehdy odhadem řekl tu výbavu co měla ta podle toho známého z toho německa co jí tam viděl na salóně za těch 36.000,-euro tak mi řekl ten prodejce řekl že u nich ze slevou at nepočítám pod 1,3mil. .....takže opět rozdíl min.400.000kč. Tehdy na tom Jarově měli venku stát novou A6 2.0TDi limuz...asi v nějakym základu protože neměla ani chrom.lišty kolem bočních oken a vevnitř jsem jen zahlídl ten obyč.volant,světlou hnusnou látku apod. a byla podotýkám už v akci za 889.900kč. Tady jde v základě o jednu věc. Pokud si koupíš v zahraničí NOVÝ opakuji NOVÝ vůz, pak za něj v konečném důsledku zaplatíš stejně jako u nás - spíše o trošku více (musíš započítat dopravu,odpočet jejich DPH a potom připočíst naše DPH a ještě pár dalších zpoplatněných úkonů na úřadech). Na to jsou jistá pravidla EU. Ovšem pokud si dovezeš ojetinu, což určitě předváděčka je, pak jde o zcela, ale úplně zcela jinou záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tady jde v základě o jednu věc. Pokud si koupíš v zahraničí NOVÝ opakuji NOVÝ vůz, pak za něj v konečném důsledku zaplatíš stejně jako u nás - spíše o trošku více (musíš započítat dopravu,odpočet jejich DPH a potom připočíst naše DPH a ještě pár dalších zpoplatněných úkonů na úřadech). Na to jsou jistá pravidla EU.Ovšem pokud si dovezeš ojetinu, což určitě předváděčka je, pak jde o zcela, ale úplně zcela jinou záležitost to Subaru bylo nové , přesto bylo o dost levnější a se službou dle vlastního výběru, buď nocleh (asi aby člověk nemusel otočkou domů) nebo vyřízení dočasných značek a pojištění na deset dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 nikoliv, je to o 3 příspěvky VÝŠ, víš !? A to to ma byt Moderátor pro Pravopys :D Mi tam vypadlo slůvko, mělo to být "o 3 příspěvky výš víš" Ne kecám, udělal jsem chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Prodejní rekordy trhá, ale ne u nás. Ještě před pár lety měla 50% trhu, dnes ani ne 30%. Taková F2 vzhledem zrovna neláká a má dost silnou konkurenci. A když dnes srovnám takový Golf s téměř plnou vábavou včetně klima za 385 tis. s Octavií Tourem za zhruba stejnou cenu, ale chudobkou ve výbavě, tak když nemám potřebu toho obrovského kufru není co řešit. Pokud nebudu zohledňovat o něco dražší servis.¨jedinej kdo tady lze jsi ty, nevim kde jsi vzal, ze skodovka ma 30%!!! Pracuju ve skodovce primo na prodeji a trzni podil je kolem 46%, tak tady na nas nezkousej neco se 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 jedinej kdo tady lze jsi ty, nevim kde jsi vzal, ze skodovka ma 30%!!! Pracuju ve skodovce primo na prodeji a trzni podil je kolem 46%, tak tady na nas nezkousej neco se 30. Nemáš k dispozícii graf za posledné 2 roky? U nás sa to vyvíja nejak takto, viď príloha. Trebárs január 08 bol super, to ľudia vykúpili úplne všetko, čo malo kolesá a volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Amadeus - Tak abych nekřivdil, loňský podíl byl 33%. Abych se dostal k těmto informacím, k tomu nepotřebuji pracovat ve Škodovce. Na těch svých 46% zapomeň, to jsou čísla několik let stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Amadeus - Tak abych nekřivdil, loňský podíl byl 33%. Abych se dostal k těmto informacím, k tomu nepotřebuji pracovat ve Škodovce. Na těch svých 46% zapomeň, to jsou čísla několik let stará. Podle mě máš ty nějaké zmatené info. ....stačí si přečíst nějaké motor.stránky na netu a zjistíš že škodovka má rekordní prodeje....dokonce OII ani nestačí už ani vyrábět že se začala montovat i na slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastog Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ... najlepšiu zlava na každe vozidlo 15% + dake doplnky ako zadne repro, ... nenapisal by si mi pls. ktora predajna to je? lebo tiez by som chcel kupit fabku diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 karlos3 - Nemyslíš, že mezi rekordními prodeji a podílem na českém trhu by mohl být trochu rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak mám "tušení" že za pár desítek hodin se něco stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 A to bude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mám rodiče přesvědčovat, ať nechaj cee´da cee´dem a počkaj na Octavku? Nebo to tak horký nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 m_tsch¨: Oktávka bude o dost zajímavější až ke konci roku, hlavně bude mít ve standardu i věci, které u toho Ceedu nejsou. ,ale jestli se to "něco" bude týkat nyní i OII na to si budeš muset těch pár dnů počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Sakra Džordži ty jsi tajemnej jak hrad v karpatech.... Napřed jsem to "něco" tipoval na to, že Škodovka spustí konfigurátor SII, ale to by pak v tom případě se netýjkalo i OII o pár měsíců pozdějí, takže tuším, že s novým MR zlevní škoda všechny své nově vyrobené modely kromě OII tak o cca. 30 000,-/kus a OI Tour o 50 000,- /kus ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak už je to ofiko sleva na OII - 60 000 peněz... Více ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 no konečně :-) i když stále na OII nemam :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak už je to ofiko sleva na OII - 60 000 peněz... Více ZDE pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 ted je jeste otazka kolik pak bude jeste sleva u prodejce z nove cenikove ceny aby to nakonec nevyslo, ze to bude nastejno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak kdo měl pravdu. Za nižší cenu nakupují nyní i prodejci, takže výši slevy od prodejce by to ovlivnit nemělo... ... navíc tato akce by měla být pouze "dočasná", asu tak jako "dočasné" akce u Foru nebo Citroenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.