Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vždyť bych se tomu nedivil. Zrovna nedavno jsem slyšel, že se bude zabívat protimonopolní úřad tím jak je možné, že třeba audi v zahraničí je o 200 litrů levnější než u nás... Tak najednou dostávají strach a zlevňujou... Stejně bych jim vrazil řádnej flastr za to, měli v tej době pořád předražený jako svině...

Vloženo

hmn, tak jako je dobry, ze snaha tu je, to se za jistych okolonosti ceni, ale tady jde imho spis o pokus utahnout cechacky na vareny nudli. Minus 60.000 je 'az', tj u nejaky ambiente to bude min, a i po sleve zustava cena skodovky v CR bezkonkurencne nejvyssi na Zemekouli. Takze kliiidek decka. Do Drazdan jezdi pohodlnej vlak, a pani v mistnim salonu skoda mluvi cesky. ;)

Vloženo

Fabia

Fabia: -10k

Classic: -16k / - nastavitelné sedadlo řidiče

Ambiente: -15k / +dal. ovl.

Sport: -20k / + TPM a Maxidot

Elegance: -22k/ + Maxidot, el. okna vzadu a CLIMATRONIC

Roomster

Roomster: -20k

Style: -25k

Sport: -28k

Comfort: -29k

Scout: -30k

Výbavy zůstavají

Octavaia Tour

Combi: -50k dolu (prostě za cenu Liftbacku)

Liftback 1.4: -50k (319 900)

Octavia

Classic: -25k

Ambiente: -30k / +rádio Melody

Elegance: -35k / +Stream, Maxidot, textilní koberce a vyhřívani sedadel

L&K: -60k / +Park. asistent vpredu a vzadu, mezipodlaha, TPM, Soundsystem, vyhřívané trysky ostřikovačů, Multifunkční volant pro rádio a telefon, Skisack, Funkční paket pro Jumbo Box, Příprava pro telefon

GSM II s Bluetooth bez držáku / - střešní nosič

Již předané vozny bez kompenzace; vozy zadané do výroby s možností změny budou dovybaveny; tam, kde změna není možná bude cena o ty výbavy snížena; u skladových a už vyrobených vozů bude cena taky snížena; slevy jsou bez účasti prodejce, tzn. s výjimkou touru mužete očekávat obvyklé slevy

Vloženo (editace)
Fabia

Roomster

Výbavy zůstavají

Octavaia Tour

Octavia

L&K: -60k / +Park. asistent vpredu a vzadu, mezipodlaha, TPM, Soundsystem, vyhřívané trysky ostřikovačů, Multifunkční volant pro rádio a telefon, Skisack, Funkční paket pro Jumbo Box, Příprava pro telefon

Již předané vozny bez kompenzace; vozy zadané do výroby s možností změny budou dovybaveny; tam, kde změna není možná bude cena o ty výbavy snížena; u skladových a už vyrobených vozů bude cena taky snížena; slevy jsou bez účasti prodejce, tzn. s výjimkou touru mužete očekávat obvyklé slevy

No tak to vypadá hooooodně dobře :) . když to tak pročítám ani se tomu nechce věřit. Mám pocit, že to pro konkurenci bude slušná rána pod pás :palec2:a prodeje automobilce rozhodně ještě stoupnou. Sleva 50 000Kč na O Tour Combi no já myslím že ji budou vyrábět ještě dlouho, za ty peníze takový auto....

Editováno: , autor: TomášT
Vloženo

Tak mi tady poradte, chystam se koupit nove rs, mel sem o 2 ale mladej blbecek me sestrelil a mam to jako totalku. Dostanu za ni 430 tisic, neco doma mam, tak mi to dela pul melounu,tak se chystam koupit rs. No a ted se dozvidam ze maji byt nejake slevy, me ji totiz prodejce nabizel za 710 v zakladu a ja si tam chtel jeste neco dodat tak by me vysla nejakych 750 000.

Vloženo
Fabia

Roomster

Výbavy zůstavají

Octavaia Tour

Octavia

Zní to opravdu lákavě, bohužel jsem se dnes v jednom Škoda autosalonu dozvěděl, že se jedná spíše jen o marketingový tah Škoda auto, který zatápí dealerům. Výše zmíněné ceny & dovýbavy jsou dnes ke stažení už i na www.skoda-auto.cz, marže se dealerům opravdu nekrátí - až sem vše OK. Údajně ale jednorázově všichni přišli o jakousi finanční podporu prodeje vázanou na jednotlivé modely. Světe div se, tyto jsou u FII právě od zmíněných 10k až 22k u Elegance.

Ostatní avizované kompenzace výbav skladovek mi byly potvrzeny.

Takže ceny skladovek se u jistého dealera změní jen o tyto kompenzace a u sestavovaných vozů prý můžeme zapomenou na dřívější hitparády slev kolem 10% - dealeři to už nemají tolik z čeho brát...

Jakou zkušenost jste udělali vy? Mám věřit, nebo se jít ptát ještě jinam...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...