Jirka RS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Poradí někdo kde sehnat na Fabii RS chromované rámečky na okna?? Prohledal jsem net všude možně a nikde jsem na to nenarazil. Za každou radu budu moc rád. Díky jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Poradí někdo kde sehnat na Fabii RS chromované rámečky na okna?? Prohledal jsem net všude možně a nikde jsem na to nenarazil. Za každou radu budu moc rád. Díky jirka. Na www.kopacek.cz nabízí chromované lišty pod okna na fabii za 1400. Je tam i foto samotných lišt , ale ne jak to vypadá na autě což je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) http://www.kopacek.cz/images/Exterier/fab-wndc-2.jpg http://www.kopacek.cz/images/Exterier/fab-wndc-4.jpg tu su obrazky na aute;) Editováno: 9. Duben 2008, autor: adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 To se lepí, nebo se vymění původní gumové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 co kdyby jsi zkusil napsat do firmy, tam ti určitě odpoví na tvůj dotaz. Nemusíš citovat poslední příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludw4js Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Taky mě zajímá chromové lišty kolem oken. Jen bych chtěl něco jako mají audi nebo bmw chromové lišty kolem celých oken. Mám fabia sedan a hledám marně po internetu a nemůžu nic najít. A nechci tam instalovat takové ty rádoby chromové proužky co prodávají např. v tescu. Chtěl bych aby to vypadalo trošku luxusně. Děkuji za rady popřípadně nějaké fotky některých miláčku které jste viděli s chrom lištami kolem oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin851 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tiez by som chcel tieto chromove listy. Ked som si ich v obchode dnes pytal, cumeli namna jak na blazna. Nevideli ste niekde aj na combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Ty fotky tech list nevypadaji spatne zacinam o tom uvazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin851 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 ale kde ich kupit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin851 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 ale kde ich kupit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Zkus tady http://www.kopacek.cz/skoda-tuning/ a stačí se ptát jen jednou. Editováno: 7. Březen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin851 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 jasne, no 2 krat som klikol na odoslat, lebo mi to zmrzlo... dikza obchod. Tam maju tiez len pre hatchback. Pravdepodobne sa na combi nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak se toho prodejce zkus zeptat jestli není schopný sehnat i na kombíka.Kontakt tam nějaký má ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 a není to jedno? veď pokial viem dlžka dverí je rovnaká či na combi či na hatchback.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.