czechmichael Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdary tak jsem si vybral fajné křídlo na octu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=12799 fakt se mi moc líbí ale bylo mi řečeno že když nemá atest tak raději nekupovat vadí to nebo to nevadí když nemá atest fakt bych ho chtěl ale nevím estli ho fakt koupit když nemá ten atest:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdary tak jsem si vybral fajné křídlo na octu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=12799 fakt se mi moc líbí ale bylo mi řečeno že když nemá atest tak raději nekupovat vadí to nebo to nevadí když nemá atest fakt bych ho chtěl ale nevím estli ho fakt koupit když nemá ten atest:( bez atestu ani ránu,na stk by se mohl najít nějaký hnup a je problém hned,nebo polda co má mindrák ze služby v sobotu odpoledne a... navíc tedy mně osobně se nelíbí,jak ucho na nákupní tašku,jeden to tu má na alfe a fakt hnus,ale na to si se neptal,promin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 bez atestu ani ránu,na stk by se mohl najít nějaký hnup a je problém hned,nebo polda co má mindrák ze služby v sobotu odpoledne a...navíc tedy mně osobně se nelíbí,jak ucho na nákupní tašku,jeden to tu má na alfe a fakt hnus,ale na to si se neptal,promin! Mno a nefíš kde se dají sehnat křídla s atestem a nějaký pěkný?:)Fakt bych nějaký pěkný moc chtěl!Díkes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mno a nefíš kde se dají sehnat křídla s atestem a nějaký pěkný?:)Fakt bych nějaký pěkný moc chtěl!Díkes moc Kup origo ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 A nebo RS bez atestu Tam se to nepozná a podle mně je nejhezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 A nebo RS bez atestu Tam se to nepozná a podle mně je nejhezčí. Mám taky RS bez atestu a no problemos!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 tuningových prodejen jsou mraky,milotec,jankostyl,ellridesign a pod.i ta prodejna kde jsi našel toto křídlo má i díly s atestem. ano,jak píšou klucí,pokud je podobnost s origo křídly pak by neměl být problem,ale jak říkám,náhoda je blbec a problem je tu hned.zažil jsem to na favu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Blbost na stk ani poliši křídla neřeší. Takže atest bych neřešil. Možná když má někdo tu hliníkovou obludnost tak to možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Blbost na stk ani poliši křídla neřeší. Takže atest bych neřešil. Možná když má někdo tu hliníkovou obludnost tak to možná. měl jsem na favu křídlo od ellri s třetím brzdovým světlem a atest zajímal technika na stk,chtěl i papíry od toho,stříška na střeše jakbysmet o nasávači na kapotě ani nemluvím ten jsem musel urvat hned při silniční kontrole a to atest měl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No když je v křídle světlo tak je to taky jiný. Ale jinak na to dlabou. Jako když se najde blbec tak tě může prudit i za origo věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.