trek2008 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Ahoj, chci se zeptat neco ohledne klimatizace. Ja vim, ze uz tady toho je o ni napsano hodne, ale to co chci vedet, jsem nenasel. Takze k dotazu. Existuje neco jako prenosna klima, myslim jako, ze to polozis na sedacku, zapojis do zapalovace a chladis? Mam dojem, ze jsem o necem takovem nekdy nekde cetl, ale uz se mi to nepovedlo najit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 existuje, ale ucinnost je 0.0000prd .. funguji totiz na principu zvysovani vlhkosti + je tam nejakej vetracek.. ale zachvilu mas z takoveho auta spise koupaliste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmatus Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To je bohužel nesmysl, nemá to vůbec žádnou účinnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 I kdyby to byla klima, jakozto zdroj studeneho vzduchu, tak ten teply by stejne zustaval porad v aute, takze by to imho nememlo zadny efekt. Musel by se vyresit odvod toho tepleho vzduchu ven, a to.. patrne bude lepsi koupit origio, resp. auto s klimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.