Květen 20, 20169 r Vsetko je to super,ale ako sa to riesi u FL zrkadlach???Tam ten LED sa ako vybera??Riesil to uz dakto??
Únor 22, 20178 r Ahoj, děkuji Ti za inspiraci, taky jsem už dlouhou dobu řešil, jak pravé zrcátko opravit, v levém byly diody jak nové a v pravém bylo krycí sklíčko diod úplně zelené. Opatrně jsem krycí sklíčko odřízl nožem a "vysypal" zbytky původních diod. Na původní tišťák jsem nalepil pásek Strip 1210 OPSB/WS, který dělený po 2,5 cm. Aby se proužek vešel do sklíčka (2cm), musel jsem ho po krátkých stranách zastřihnout až k diodám. Dráty se potom musí naletovat přímo k diodám (jsou zapojeny sériově). Jen jsem do sklíčka dal pouze jednu řadu diod (bohatě stačí, svítí trošku víc než původní) a hlavně dvě řady by se tam nevešly. Sklíčko jsem zpět zalepil tavnou pistolí. Spálená pojistka 1/16A, která je na kabelu k zrcátku nebyla nikde poblíž k sehnání, tak jsem tam dal obyčejnou skleněnou 0,08A. Upraveno Únor 22, 20178 r od David_N
Březen 21, 20178 r ahoj tiez mam tento problem neda sa to kupit ta ledka niekde na cine hotova?? 80eur nedam a kamarat s tou fotodokumentaciou to vyriesil len sa mi to zda take dost ,,surove,, riesenie nejake estetickejsie a blizie k originalu niekto nema dakujem
Červen 22, 20178 r pani vyriesene slaboprudar v praci dve minuty vraj odhnity kablik pri ledkach cena opravi jedno orosene pivko
Listopad 11, 20177 r Zdravím, poradíte prosím, jak se vůbec k blinkru dostat? Odloupnul jsem sklo, tam je jeden malej šroubek, co povolil vnější část, dál už to nešlo. Musí se to celé vykuchat? Díky michal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.