adrian89 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Vsetko je to super,ale ako sa to riesi u FL zrkadlach???Tam ten LED sa ako vybera??Riesil to uz dakto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Ahoj, děkuji Ti za inspiraci, taky jsem už dlouhou dobu řešil, jak pravé zrcátko opravit, v levém byly diody jak nové a v pravém bylo krycí sklíčko diod úplně zelené. Opatrně jsem krycí sklíčko odřízl nožem a "vysypal" zbytky původních diod. Na původní tišťák jsem nalepil pásek Strip 1210 OPSB/WS, který dělený po 2,5 cm. Aby se proužek vešel do sklíčka (2cm), musel jsem ho po krátkých stranách zastřihnout až k diodám. Dráty se potom musí naletovat přímo k diodám (jsou zapojeny sériově). Jen jsem do sklíčka dal pouze jednu řadu diod (bohatě stačí, svítí trošku víc než původní) a hlavně dvě řady by se tam nevešly. Sklíčko jsem zpět zalepil tavnou pistolí. Spálená pojistka 1/16A, která je na kabelu k zrcátku nebyla nikde poblíž k sehnání, tak jsem tam dal obyčejnou skleněnou 0,08A. Editováno: 22. Únor 2017, autor: David_N 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kveti Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 ahoj tiez mam tento problem neda sa to kupit ta ledka niekde na cine hotova?? 80eur nedam a kamarat s tou fotodokumentaciou to vyriesil len sa mi to zda take dost ,,surove,, riesenie nejake estetickejsie a blizie k originalu niekto nema dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kveti Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 pani vyriesene slaboprudar v praci dve minuty vraj odhnity kablik pri ledkach cena opravi jedno orosene pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 no jasně, většinou uhnije axiální pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Zdravím, poradíte prosím, jak se vůbec k blinkru dostat? Odloupnul jsem sklo, tam je jeden malej šroubek, co povolil vnější část, dál už to nešlo. Musí se to celé vykuchat? Díky michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.