Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
držky, to je snad jasný, že pojedu ;):)

tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... :kol-98::kol-98::kol-69::kol-131::kol-131:;)

Vloženo
tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... :kol-98::kol-98::kol-69::kol-131::kol-131:;)

:kol-67:

Jestli máš něco co mi potřebuješ sdělit, tak SZ

JINAK OPAKUJI CO VITTO KONEC OT (psaní mimo téma)

Vloženo
Asi jo, prt. já jsem psal, aby SI nespletl (rozuměj Palo) a ne Ty :smich:

Nespletu, ale to nebude potřeba, ona Zuzu ti sama nakope do k.ulí lol;)

Tak pí.ovin stačilo a teď jen vážně

Vloženo
kdyžtak se můžete slejzat k nám do chatky... my jsem s Fattym kamarádský!!! :prc:lol

A já myslel, že buzny nesnášíš? Hmmm :feve:

Vloženo
Toho bych se nebál, ono to ne každému nakonec vyjde a jak jsem to viděl vloni, možná bude narváno přes den, ale večery budou komornější.

komorní večery při Čajkovském byl vždycky můj sen.. :palec2:

Vloženo (editace)
Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! -_-

Loni mi bylo celou sobotu blbě!!! :ble

ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Editováno: , autor: maca
Vloženo
ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Já se nebojím vás, ale sebe!

Já pak nevím kdy přestat! :wallbash::wallbash::wallbash:

Vloženo

Přátelé, kamarádi !

Po několika úspěšných lol ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! :feve:

Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe :p ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. ;) Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! -_-

Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. :rip:

Vloženo
Přátelé, kamarádi !

Po několika úspěšných lol ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! :feve:

Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe :p ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. ;) Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! -_-

Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. :rip:

Čoveče ještě žiješ jo :) ,se vůbec neukážeš :kuk: každopádně tvé důvody chápu ;)

Budu rád,ne jen já když dorazíš :palec2:

Vloženo

Čavec Máco,

ještě žiju ;) . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah lol .

Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok :p:palec2: .

Vloženo
Čavec Máco,

ještě žiju ;) . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah lol .

Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok :p:palec2: .

Tak snad se to podaří a dorazíš ;)-_-

Vloženo

já bych chtěl "najet" už v pátek :) a večerní program? no to bude přeci tradiční vystoupení Žofky Superfattyové a jejího floklórního sboru v čele s Dolim "Zdendou" Dolečkem :kol-98:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...