Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tady to zase vře, Míšo, oni Vám dávají málo brómu do čajíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tuhle říkali v TV, že se to nikdy nedělalo, ani za ČSLA, a že to beztak nezabírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 samizrejme L O L A, kdyz to napisu normalne udela mi to dementniho smajl a Acko... Miso ne vsechny zeny s tebou chteji soulozit....A ne vsechny by si te hned natahly do baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 samizrejme L O L A, kdyz to napisu normalne udela mi to dementniho smajl a Acko...Miso ne vsechny zeny s tebou chteji soulozit....A ne vsechny by si te hned natahly do baraku a to jeste z tech 4 baraku vybrat ten spravnej co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 no presne, zuzu prd touhle lamou schovam a von ji tezko najde, baraky jsou rozesety po cel ypraze a jedinej jirka vi kde bude totioz jeden kuopovat, neplati poplatky tak usetril miliony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 samizrejme L O L A, kdyz to napisu normalne udela mi to dementniho smajl a Acko...Miso ne vsechny zeny s tebou chteji soulozit....A ne vsechny by si te hned natahly do baraku No zatím jedinej kdo mě tahal do baráku jsi byl Ty: ty vole vas dva bych chtel doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 a to jeste z tech 4 baraku vybrat ten spravnej co Neříkal v sobotu že už staví 5 doom ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 No zatím jedinej kdo mě tahal do baráku jsi byl Ty: miso vygoogli si keyword ironie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Neříkal v sobotu že už staví 5 doom ??? jj neco takovyho tam placal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jj neco takovyho tam placal A s bazénem že čeká až po ŠkodaHome !!! - těžký to má život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 kláca snad vezme gril jako každej rok myslíš na prezidentova psa, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Už se to blíží,již mam nahlášenou dovolenou......musim na fabče ještě něco dokutit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 myslíš na prezidentova psa, jo? ne, na tvýho, je na něm víc masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Už se to blíží,již mam nahlášenou dovolenou......musim na fabče ještě něco dokutit Ja toho jeste musim dokutit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No já ještě ani nezačal, budu na to mít jen týden, ale budou to jen menší úpravy, takže se to snad zvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 myšák: dáš letní gumy jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 myšák: dáš letní gumy jo Vidíš, na ty bych málem zapomněl Ještě že Tě mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 myšák: dáš letní gumy jo Do kufru,aby se to behem srazu mohlo prezout? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 To je dobrej nápad Martype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 tak to se budu od papriky držet dál, bude smrdět prací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 No nevím jestli bych Ti to svěřil, přece jenom jsi zvyklý na své 14" nebo 15" nebo kolik tam máš Ale jinak Tě rád uvidím Bobe, po půl roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jestli mi do toho zas něco nevleze, tak v sobotu přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak jste mě asi přesvědčili, zkusim to přijet, ale asi budu mit závaží v podobě přítelkyně, ačkoliv je orientovaná na vozy značky AUDI, tak by se chtěla přijet podívat...kdyby bylo nejhůř, je možný tam postavit stan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jasně, je to klasic. camp, takže si můžeš postavit co chceš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky62 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 pls kolik je vstupný na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky