Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn :-)

Editováno: , autor: Sinius
Vloženo
fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd

Normálka dovnitř, není to tu(n/z)ing sraz ;)

Vloženo
fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd

jsi členem fabia clubu?jsi tak co řešíš ;)

Vloženo

Jen se nauč psát tvůj pravopis je hrozný styď se

Vloženo (editace)

Tak paráda. Budu moct chlastat aj večer bo neřídím. Zařídil jsem si to tak. Že v neděli ráno přijede mladá a bude řídit a půjdeme spolu na pivní veletrh, který se koná na výstavišti. lol

To bude řádně prokalenej víkend :)http://www.pivnifestivalpraha.cz/

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo
jaká je vlastně předpokládaná účast na sobotu? jako kolik aut tam asi bude? vůbec to nedokážu odhadnout 10 50, 200???

Vloni bych řekl bylo něco mezi 50 a 100,ale nepočítal jsem to.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...