Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak nakonec pojedu i s rapidem :palec2: Šárku již pustily dnes z nemocnice ;)

post-89-1210934645_thumb.jpg

post-89-1210934693_thumb.jpg

Upraveno od maca

tak nakonec pojedu i s rapidem :palec2: Šárku již pustily dnes z nemocnice ;)

no super :palec2:

fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn :-)

Upraveno od Sinius

máca: super, dobrá zpráva

sinius: to si děláš prdel ne?

fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd

Normálka dovnitř, není to tu(n/z)ing sraz ;)

fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd

jsi členem fabia clubu?jsi tak co řešíš ;)

ok....super...dík...jen sem se chtěl ujistit...těším se.

Jen se nauč psát tvůj pravopis je hrozný styď se

vim, sorry, ale většinou píšu hrozně na rychlo, ale slibuju, že od dnešního dne si budu dávat větší pozor :-)

vim, sorry, ale většinou píšu hrozně na rychlo, ale slibuju, že od dnešního dne si budu dávat větší pozor :-)

Taky dorazim...

Upraveno od Chudej student

jen doufám že počasí se umoudří do pátku :feve:

hlavně aby nezačalo sněžit, prej hláseji ochlazení :D

No tak to se taky přijedu mrknout..... :palec2: Snad tam budou taky nějaké pěkné kočičky..... :kol-65:

post-15441-1210670145_thumb.jpg

Hlavně aby byly členky fabia clubu :p

Pojedu v pátek a v sobotu kolem oběda dom. Bobajs kde se sejdem? Případně i ostatní...............

fru fru: sejdem se na benzínce v Benátkách u dálnice a pak povalíme dálničním tempem Kobry 11 na pívo, rum a zelenou :kol-35:

ale to si ještě brnknem v tejdnu ;)

do prdele,zase o Škodahome přijdu,zítra frčím směr CH

snad to bude ještě lepší

post-15744-1211178666_thumb.jpg

Taky dorazim...

ale :):palec2:

Tak paráda. Budu moct chlastat aj večer bo neřídím. Zařídil jsem si to tak. Že v neděli ráno přijede mladá a bude řídit a půjdeme spolu na pivní veletrh, který se koná na výstavišti. lol

To bude řádně prokalenej víkend :)http://www.pivnifestivalpraha.cz/

Upraveno od zabiak

No my pijeme max. v pátek, v so odpo mizíme na narozky švagra domů, takže vlastně i v sobotu -_-

jaká je vlastně předpokládaná účast na sobotu? jako kolik aut tam asi bude? vůbec to nedokážu odhadnout 10 50, 200???

doufám že mi to vyjde se v sobotu stavit taky

taď toho mam nějak moc, ale nechci si to nechat ujít

Když bude hezky,tak se taky snad ukážu... ;-)

jaká je vlastně předpokládaná účast na sobotu? jako kolik aut tam asi bude? vůbec to nedokážu odhadnout 10 50, 200???

Vloni bych řekl bylo něco mezi 50 a 100,ale nepočítal jsem to.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.