Přejít na obsah

6.sraz SKODAHOME.cz

vittorio

Doporučené příspěvky

tak jsem konečně u netu, tak taky pár písmen...

sraz velice pohodový což se mě max libilo, plno známých tváří, dobrej pokec, hnusnej smažák, počásko libové, ksicht spálený a prdel z cesty mě bolí ještě dnes :)

takže všem díky z organizačního teamu, povedolo se to :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No slyšel jsem, že by byl lepší jiný camp, taky bych k tomu něco měl, ale nepořádám to, tak si to nechám pro sebe.

Také jsem něco slyšel o nějakém jiném campu, něco poblíže Balatonu a nebo prý je pěknej pod Barcelonou u Garrafu :help:

Že si opravdu někdo místo těch keců raději do huby nenasere? Ano je tam v tom skoro občerstvení problém, ale kurva fix, že by to někdo zkusil někde jinde zorganizovat a pomoci těm co to dělají to né,jen huby plné keců.

Já držím hubu a jsem rád, že vidím kamarády a děkuji všem co se o to starali. Ať už family Olinů a Pticů či Vittovi a já nevím komu ještě. No a další kecy o tom, že se na tom napakovali? No jestli jo, pak jim to přeji, oni se starali, oni makali, oni zajistili, oni zorganizovali, tak oni mají prachy no. Já se neposeru ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Ano počasí bylo super jen na malou chvíli se zatáhlo

Mno jo, Cajicek, tam je trosku vic sazi :-) Jeste pamatuju, kdyz jsme RSa kupovali, to vypadali obe krasne seriove :-) Jinak ten druhy je Hanz, puvodne 90 kobyl a ted obe dve asi pres 200kobylek a obe 4x4 :-)

Odkaz ke komentáři

čus chalani....bylo to moje první škodahome, ale musím říct že naprostá paráda...fakt sem si to moc užil a moc mě mrzelo že jsem tam nemohl být dýl, ale práce si holt poručit nedá, ale fakt to bylo super,....zase jsem konečně pokecal s několika známejma a poznal i několik nových...super, super, super,...velký dík organizátorům :-) ,..... Jinak mladá čuměla co se dá udělat se škodovkama a moc se ji to taky líbilo, chce abychom za rok jeli znova a na dýl.

Odkaz ke komentáři

Také jsem něco slyšel o nějakém jiném campu, něco poblíže Balatonu a nebo prý je pěknej pod Barcelonou u Garrafu :help:

Že si opravdu někdo místo těch keců raději do huby nenasere? Ano je tam v tom skoro občerstvení problém, ale kurva fix, že by to někdo zkusil někde jinde zorganizovat a pomoci těm co to dělají to né,jen huby plné keců.

Já držím hubu a jsem rád, že vidím kamarády a děkuji všem co se o to starali. Ať už family Olinů a Pticů či Vittovi a já nevím komu ještě. No a další kecy o tom, že se na tom napakovali? No jestli jo, pak jim to přeji, oni se starali, oni makali, oni zajistili, oni zorganizovali, tak oni mají prachy no. Já se neposeru ;)

No tak nebuď hned tak sprostej, i když chápu proč se to v Tobě vaří.. :palec2:

až na to jídlo, je sraz dobře organizovanej. vlastně jídlo a organizace k sobě nepatří..

ad jídlo: takže kdo to tam zná, tak si jídlo vezme s sebou včetně grilu..

ad sraz: škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz.. po vyhlášení soutěží to vypadalo jako když někde dávaj zadarmo benzín a naftu.. holt každýho věc, že tam není aspoň přes jednu noc, pak by si nemohl stěžovat, že si nepokecal..

placení za vjezd s autem: je trochu nespravedlivé chtít po nás, co jsme byli v kempu ubytovaní, zaplatit pořadatelům dvě kila za auto, když jsme platili s ubytování majiteli KEMPU 130 Kč za den/auto.. to je jediné, co mě tak trochu sssss.. předpokládám že z těch 200Kč jde něco majiteli kempu, ne?

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

nevím, kolik jsi platil ty, ale já za 2 postelovou chatku na 1 noc 480,- (po slevě která byla při objednání do konce března)

s jídlem to tam bylo vždy "na palici" ale kdo se připraví tak má vyhráno

místo je to na sraz přímo super, lepší než na letišti nebo něco podobného

nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz"

kdo jezdí na opravdové tuning akce tak sám dobře ví že se to neobejde bez atrakcí (hopsadla, pintball,...) , stánků se vším možným co s autama nemá vůbec nic společného, atd...

já vždy tento podnik bral a budu brát jako srazík kde lidé pokecají, pobaví se atd., prostě jen trochu větší než je srázek na parkovišti na CČM

Odkaz ke komentáři

akce to byla pěkná... ale i mě překvapilo že tam bylo tolik tunningu... ale budiž... my "normálni" jsme si našli svoje místo a užili si to perfektně! :) jen mě mrzí, že jsem nedostal cenu za nejhezčí "terenní vůz" :D :D :D:kol-98:

tak mi ti na příště něco připravíme :p JInak souhlas! A taky jsem rád že sem Vás poznal!Snad se brzy někde potkáme!

Odkaz ke komentáři

Srazík paráda,krásně jsem si odpočinul a vyčistil hlavu -_- od každodenních starostí.Poznal spoustu nových kamarádů, pár inspirací z vašich autí .;) Chci také porotě poděkovat za pohár,který jsem nečekal a na vyhlášení nereagoval. :unsure: A těším se na vás v Doksech ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...