BadyS Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 tak jsem konečně u netu, tak taky pár písmen... sraz velice pohodový což se mě max libilo, plno známých tváří, dobrej pokec, hnusnej smažák, počásko libové, ksicht spálený a prdel z cesty mě bolí ještě dnes takže všem díky z organizačního teamu, povedolo se to :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No kdyz sem mu tedka rikala ze mi to sam rekl ze si me nepamatuje tak nevedel ani to... chudak Takovej super srázek a chudák Vorlajz ho bude znát jen z vyprávění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) No slyšel jsem, že by byl lepší jiný camp, taky bych k tomu něco měl, ale nepořádám to, tak si to nechám pro sebe. Také jsem něco slyšel o nějakém jiném campu, něco poblíže Balatonu a nebo prý je pěknej pod Barcelonou u Garrafu Že si opravdu někdo místo těch keců raději do huby nenasere? Ano je tam v tom skoro občerstvení problém, ale kurva fix, že by to někdo zkusil někde jinde zorganizovat a pomoci těm co to dělají to né,jen huby plné keců. Já držím hubu a jsem rád, že vidím kamarády a děkuji všem co se o to starali. Ať už family Olinů a Pticů či Vittovi a já nevím komu ještě. No a další kecy o tom, že se na tom napakovali? No jestli jo, pak jim to přeji, oni se starali, oni makali, oni zajistili, oni zorganizovali, tak oni mají prachy no. Já se neposeru Editováno: 25. Květen 2008, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Takovej super srázek a chudák Vorlajz ho bude znát jen z vyprávění Jeste ze jsou aspon ty fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Taky přidam pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ještě dodatečně gratuluji všem, co získali nějaký ten pohárek a za super pokec + extra BadySovi, že jsem si prohlédl hezký kousek z plechu a hliníku - 1000MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ano počasí bylo super jen na malou chvíli se zatáhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 nofuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ano počasí bylo super jen na malou chvíli se zatáhlo Mno jo, Cajicek, tam je trosku vic sazi :-) Jeste pamatuju, kdyz jsme RSa kupovali, to vypadali obe krasne seriove :-) Jinak ten druhy je Hanz, puvodne 90 kobyl a ted obe dve asi pres 200kobylek a obe 4x4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 FOTKY ZE ŠKODAHOME I TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 čus chalani....bylo to moje první škodahome, ale musím říct že naprostá paráda...fakt sem si to moc užil a moc mě mrzelo že jsem tam nemohl být dýl, ale práce si holt poručit nedá, ale fakt to bylo super,....zase jsem konečně pokecal s několika známejma a poznal i několik nových...super, super, super,...velký dík organizátorům :-) ,..... Jinak mladá čuměla co se dá udělat se škodovkama a moc se ji to taky líbilo, chce abychom za rok jeli znova a na dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 sraz fakt pohoda, jsem rád že jsem aspon trochu mohl pomoct Olinovi......jinak mě trochu vadila ta hudba linoucí se s červené upravené 120cky,hlava mě bolí ještě ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 pár fotek: EDT Galerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Také jsem něco slyšel o nějakém jiném campu, něco poblíže Balatonu a nebo prý je pěknej pod Barcelonou u Garrafu Že si opravdu někdo místo těch keců raději do huby nenasere? Ano je tam v tom skoro občerstvení problém, ale kurva fix, že by to někdo zkusil někde jinde zorganizovat a pomoci těm co to dělají to né,jen huby plné keců. Já držím hubu a jsem rád, že vidím kamarády a děkuji všem co se o to starali. Ať už family Olinů a Pticů či Vittovi a já nevím komu ještě. No a další kecy o tom, že se na tom napakovali? No jestli jo, pak jim to přeji, oni se starali, oni makali, oni zajistili, oni zorganizovali, tak oni mají prachy no. Já se neposeru No tak nebuď hned tak sprostej, i když chápu proč se to v Tobě vaří.. až na to jídlo, je sraz dobře organizovanej. vlastně jídlo a organizace k sobě nepatří.. ad jídlo: takže kdo to tam zná, tak si jídlo vezme s sebou včetně grilu.. ad sraz: škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz.. po vyhlášení soutěží to vypadalo jako když někde dávaj zadarmo benzín a naftu.. holt každýho věc, že tam není aspoň přes jednu noc, pak by si nemohl stěžovat, že si nepokecal.. placení za vjezd s autem: je trochu nespravedlivé chtít po nás, co jsme byli v kempu ubytovaní, zaplatit pořadatelům dvě kila za auto, když jsme platili s ubytování majiteli KEMPU 130 Kč za den/auto.. to je jediné, co mě tak trochu sssss.. předpokládám že z těch 200Kč jde něco majiteli kempu, ne? Editováno: 25. Květen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 nevím, kolik jsi platil ty, ale já za 2 postelovou chatku na 1 noc 480,- (po slevě která byla při objednání do konce března) s jídlem to tam bylo vždy "na palici" ale kdo se připraví tak má vyhráno místo je to na sraz přímo super, lepší než na letišti nebo něco podobného nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz" kdo jezdí na opravdové tuning akce tak sám dobře ví že se to neobejde bez atrakcí (hopsadla, pintball,...) , stánků se vším možným co s autama nemá vůbec nic společného, atd... já vždy tento podnik bral a budu brát jako srazík kde lidé pokecají, pobaví se atd., prostě jen trochu větší než je srázek na parkovišti na CČM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 akce to byla pěkná... ale i mě překvapilo že tam bylo tolik tunningu... ale budiž... my "normálni" jsme si našli svoje místo a užili si to perfektně! jen mě mrzí, že jsem nedostal cenu za nejhezčí "terenní vůz" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 akce to byla pěkná... ale i mě překvapilo že tam bylo tolik tunningu... ale budiž... my "normálni" jsme si našli svoje místo a užili si to perfektně! jen mě mrzí, že jsem nedostal cenu za nejhezčí "terenní vůz" :D tak mi ti na příště něco připravíme JInak souhlas! A taky jsem rád že sem Vás poznal!Snad se brzy někde potkáme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Srazík paráda,krásně jsem si odpočinul a vyčistil hlavu od každodenních starostí.Poznal spoustu nových kamarádů, pár inspirací z vašich autí . Chci také porotě poděkovat za pohár,který jsem nečekal a na vyhlášení nereagoval. A těším se na vás v Doksech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 jen mě mrzí, že jsem nedostal cenu za nejhezčí "terenní vůz" :D Dostals sbírku básní a tu jen tak někdo nedostal,takže si vlastně exklusivní. Cenu za auto tam dostalo kupa lidí, ale básničky? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dostals sbírku básní a tu jen tak někdo nedostal,takže si vlastně exklusivní. Cenu za auto tam dostalo kupa lidí, ale básničky? lol jasně bratře!!! za tu ti moc děkuju... úplně jsem se červenal, když si to vytáhl... dobrá práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 příště si uděláme vlastní soutěže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 příště si uděláme vlastní soutěže! A poháry s Letkou. :kol-98::kol-98::kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A poháry s Letkou. :kol-98::kol-98::kol-98: pro Žofku to budou poháry s LEDkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 LEDky budou hlavní cenou! JINAK, KDO JEŠTĚ NEMÁ LEDKY NENÍ IN! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 pro Žofku to budou poháry s LEDkou Za obchodníka roku. Ten je tam prodal snad každýmu a vorlík mu je chválil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky